Извор:Фото: И. Маринковић

УЖАС У БОЉЕВЦУ,ЛЕШ ВЕЗАН Убијен један од богатијих домаћина

Извор: Нпортал

13.09.2024.

10:59

"САДА нам није свеједно када знамо да се убица шета наоколо."

Полиција трећи дан интензивно трага за једном или више особа које су у породичној кући у селу Боговина (Општина Бољевац) мучиле и убиле деведесетогодишњег С. Б. некадашњег власника кафане у том селу.

Да се у кући на улазу у село налази тело С. Б. полиција је обавештена 9. септембра око 15 сати, потврђено је за Ист медиа у Полицијској управи у Зајечару.

Екипа овог портала је данас била на лицу места у Боговини, где је кућа несрећног старца ограђена тракама, а бројни полицајци су претраживали шири терен места злочина.

Како се сазнаје, убица је у кућу жртве највероватније ушао кроз прозор са задње стране, везао га је, а потом мучио. Претпоставља се да је нападач хтео да из њега извуче информацију где држи новац, јер се наводно причало да је продао кућу како би се преселио у Врњачку бању. С.Б. је, иначе, некада био један од најбогатијих домаћина у селу.

BloombergAdria.com

Од рођака покојног С.Б. сазнали су да је по доласку полиције призор у кући био језив. Жртва је била везана, а на њему је било више повреда по телу. Поред кревета је наводно пронађен и нож.

У Боговини, у делу које се зове Колонија, не памте да се нешто слично догодило на овом простору и није им пријатно сазнање да се све одиграло у њиховом комшилуку.

Страшна вест, тема је број један у овом крају, а малобројни мештани које смо срели у центру села, потврдили су нам да је С.Б. иако на штакама, био виталан, да је возио аутомобил и био доброг здравља.

И не брине их само то. У Боговини и суседном Подгорцу потврдили су да је пре два месеца у кући опљачкана и медицинска сестра из Бора, коју је лопов том приликом ударио по глави.

BloombergAdria.com

- Ово су мирна села, а сада нам није свеједно када знамо да се убица шета наоколо - рекла је група мушкарца за Ист медиа.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Зајечару, једна особа је ухапшена и одређено јој је задржавање до 48 сата због сумње да је извршила тешко убиство.

Полиција и даље предузима све оперативно тактичке мере у циљу откривања извршиоца овог гнусног кривичног дела.

(Ист Медиа)