Извор:Фото: АТА имагес

ПОСЛЕ РАЗВОДА: Пеја има нову девојку, планира и дете

Извор: Нпортал

13.09.2024.

14:55

ВОДИТЕЉ Зоран Пејић Пеја (58), ставио је тачку на брак са 25 година млађом супругом Драганом Пејић.

Пар се венчао 2017. године на Ибици, велику пажњу су привукли због гламурозног начина живота и велике разлике у годинама. Једном приликом је причао шта поклањају једно другом:  

- Њена је жеља била да она мени поклони зубе, а моја жеља је да она уради груди. Она је испунила моје жеље после годину дана, а ја сада испуњавам њене - говорио је Пеја у емисији "Еxклузив" док је љубав цветала и додао да је сам изабрао величину груди.

BloombergAdria.com

- Могу да кажем да сам ја сам цео живот био разведен. У ствари био сам ожењен пет, шест година и то је то. Као момак живим, тако да све у свему добро је. Човек се на добро јако брзо навикне – истакао је Пеја за "Гранд", па додао:

- Не треба одустајати у животу, треба ићи даље и даље и колико год пута да паднемо треба да устанемо и да се дигнемо. Иза ћошка је можда баш оно што нам недостаје.

Пеја не жели да открије идентитет нове девојке.

- Сви су чули да сам се развео и онда су почеле да шаљу слике, па као: "Ју, извини, ја сам теби послала". Да, мало провокативније...Не могу да откријем ко је у питању, џентлмен сам, 38 година има, упознали смо се спонтано преко неких заједничких пријатеља, певачица је...Не, није била још на малим екранима, али ће сада да крене. Волим њену скромност, ја јој причам да снимимо песму, она мени прича: "Не, не, не, полако, да скупим парице", она нема то да искористи - рекао је Пеја и додао да планира свадбу:

- Да, планирам у будућности, планирам и дете. Ја живим живот до краја, док судија не одсвира - рекао је Пеја у емисији "Питам за друга" на Ред ТВ.