Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/TVDR

ЖИВЕО У ПОДРУМУ, ТРОВАО СЕ: Дејан о суровим живтним условима

Извор: Нпортал

13.09.2024.

15:49

ПОЗНАТИ фотограф открио је непознате детаље из приватног живота и почетка каријере.

Дејан Милићевић евоцирао је успомене и открио како су изгледали први кораци у свету фотографије.

- Прво сам желео да будем оперски певач, драо сам се као коњ и певао неке оперске арије. После тога сам желео да будем модни креатор и цртао сам. Касније је дошла љубав према модној фотографији и пожелео сам да транформишем људе... Своје другаре сам пентрао по крововима и пругама... - говорио је Милићевић.

Пре него што је направио империју и постао маг фотографије, Милићевић се суочио са разним непријатним ситуацијама у животу, а једна од њих је била током живота у Америци.

BloombergAdria.com

 

- Када сам отишао у Америку да студирам, схватио сам да ја све знам. Све вежбе и испите сам полагао без проблема, тако да нисам видео себе тамо. Живео сам код баба ујне и деда ујака који ми је говорио да сам ратни издајник, јер ја треба да ратујем у својој земљи и не да џабалебарим код њих - открио је Дејан и признао:

BloombergAdria.com

 

- Живео сам у предивним условима до тренутка док нисам добио наређење да пређем у подрум јер трошим струју, воду и "ништа не радим у свом животу", морао сам да радим код њега у хемијском чишћењу, примам прљав веш Американцима и издајем чист, да се трујем тамо и удишем оне хемикалије и за то да добијем 15 долара дневницу... Ја ни сада не трпим ауторитет, а камоли тада као млад... То код мене не пролази... Радио сам, молио сам људе да их фоткам како бих скупио паре и вратио се назад у тадашњу Југославију - говорио је Дејан.

(Курир)