Извор:Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zadruga Official

Отрована девојчица (3) сестричина је бивше задругарке

Извор: Нпортал

13.09.2024.

16:28

БИВША ЗАДРУГАРКА открила је детаље немилог догађаја када се девојчица (3) отровала алкохолом

Девојчица (3) синоћ је довезена у болницу у Тиршовој због тешког тровања алкохолом, а њој се лекари боре за живот. Како сазнају домаћи медији, девојчица је сестричина бивше ријалити учеснице Бојане Павловић.

BloombergAdria.com

 

Тим поводом се огласила Бојана Павловић која је истакла да се девојчици боре за живот и да је тренутно у коми.

- Била сам тренутно у Центру за социјални рад како бих покупила децу. Само знам да кад сам држала лајв на Тик Току сестра ми је послала хитно поруку да је назовем, одмах сам прекинула лајв и назвала је. Рекла ми је да се нешто дешава, да има јаке болове и да је почела да крвари и није била у свесном стању. Нисам била поред њих, па сам из Новог Сада позвала хитну помоћ, дошла је хитна помоћ по њу, међутим, пре него што је стигла хитна помоћ она се породила превремено у трећем месецу у купатилу. Они су дошли по њу и одвели је на хитну операцију. Нисам знала да је нешто баш тако хитно већ ми је она јавила из болнице како је све океј и како је комшија са клинцима и да не бринем. Рекла сам ако се нешто закомпликује, да јави. Међутим, њој се стање погоршало и морала је на трансфузију крви. Чекала сам да ми се јави, а она се није јављала и кад ми се јавила рекла је да дођем за Лазаревац, да су клинци у Центру за социјалну рад, а онда ме звала и социјална радница и рекла да дођем да преузмем децу и да се Тијана отровала од алкохола, превезена је у Тиршову и боре јој се за живот и да је тренутно у коми. Сад сам са клинцима, јер са њима нема ко да буде, сестра још увек обавља анализе јер нешто опет није у реду. Сестра је ван животне опасности - рекла нам је Бојана на почетку.

Бојана наводи да је биолошки отац деце кренуо из Израела авионом.

- Чекам сада да дође њихов отац који је кренуо из Израела авионом, то је биолошки отац. Вероватно ће их преузети вечерас то ће доћи социјални рад и он, а за остало ћемо видети - рекла је Бојана.

BloombergAdria.com

 

Дете у коми

Бојанина сестричина је тренутно у коми и лекари јој се боре за живот.

- Дете је тренутно у коми, боре јој се за живот и јављају нам ако се нешто промени. Сестра је у болници, а ја сам дошла у Брајковац да покупим клинце из Центра за социјални рад и да не би били сами сад сам са њима у кући - рекла је Бојана и наставља:

- Није ми све једно, поготово кад сам чула да се малој боре за живот и да се нешто тако десило. Из центра за социјални рад кажу да је моја сестра неодговорна, како није имала одговорност, али она није требала да остане дуже од једног дана у болници јер је требала само да се оперише и да се врати кући, јер се превремено породила. Међутим, околности су биле такве да није знала да ће јој продужити боравак у болници и да ће се и њој борити за живот. Она сада не зна шта ће бити, треба да иде на испитивање и вероватно ће је привести чим изађе из болнице. Видећемо шта ће бити.

Курир