Извор:Фото: Ненад Живановић, Д. Миловановић

РАМЕНА СУ МИ БИЛА КРВАВА: Колега био насилан према Радмили

Извор: Нпортал

13.09.2024.

20:09

НИ њени највернији обожаваоци не знају много о њеном приватном животу.

Глумица Радмила Живковић гостовала је у једној емисији и том приликом открила да је током своје каријере имала непријатно искуство са једним колегом.

Радмила је открила шокантне детаље са снимања филма Наивко, који је, како каже, обележен једном неочекивано драматичном сценом.

Наиме, сцена са Љубишом Самарџићем, коју многи памте, није била замишљена да изгледа тако како је приказана. Док је глумица у филму одиграла сцену одбране, публика је веровала да је све део сценарија, али истина је била много мрачнија.

BloombergAdria.com

 

- Страшно сам се осветила једном колеги. На првом филму "Наивко" мене је требао да слика сликар и он је замислио тако да је направио тај портрет са голим грудима. Ја сам имала једну блузу од шантуга што је тешка свила, груба и јака. Он је на пробама све радио како треба, мада када се упалила камера он је кренуо то да ми откопчава и да проба да скине. Ја сам то држала са обе руке јер нисам смела да прекинем кадар. Када се завршила сцена и када сам скинула блузу она је била урезана од те јачине и рамена су ми била крвава. Ја сам плакала, наравно не пред њима - рекла је глумица.

Међутим, освету је сачекала чак 20 година.

- После две деценије поново смо радили заједно. Била је сцена где сам га ударала кишобраном. Ја сам га ударала до бесвести. Рекла сам колеги да га не брани јер ћу стварно да га ударам. Бранио га је Зоран Цвијановић, а ударала сам Љубишу Самарџића. Нека му је лака црна земља, али ово је сада анегдота - истакла је глумица.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: