Извор:Фото: Б. Д.

ХАПШЕЊЕ У ЦРНОЈ ГОРИ: Укајинац напао запосленог на трајекту

Извор: Нпортал

13.09.2024.

22:55

УКРАЈИНСКОГ држављанина А.К. (29) осумњиченог за напад на запосленог на трајекту Јавног предузећа за управљање морским добром ухапсили су у Ластви, општина Тиват, службеници Регионалног центра безбедности “Југ” – Одељења безбедности Тиват.

Из полиције је саопштено да је А.К. близак члановима једне организоване криминалне групе. Приликом контроле од стране полицијских службеника управљао је возилом високе класе, марке ,,БМW X7“, украјинских регистарских ознака, које му је уз потврду одузето.

По налогу тужиоца он је лишен слободе и против њега је поднета кривична пријава због сумње да је починио кривично дело насилничко понашање у стицају са кривичним делом тешка телесна повреда. Уз кривичну пријаву приведен је Основном државном тужилаштву у Котору на даљу надлежност.

Полицијски службеници тиватског Одељења безбедности, у координацији са поступајућим тужиоцем, предузимају даље мере и радње у циљу проналаска и процесуирања свих извршилаца наведеног кривичног дела, саопштено је из Управе полиције.