Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел, друштвене мреже

ЗАОВУ ПРОНАШЛА МРТВУ У СТАНУ: Ана "На телу је имала повреде"

Извор: Нпортал

14.09.2024.

12:59

ПОТРЕШЕНА ситуацијом, избегавала је да о томе говори пред камерама, али се сада ипак огласила.

Ана Пендић прошла је недавно кроз тежак животни период када је њена заова пронађена мртва у стану на Вождовцу.

Потрешена ситуацијом, избегавала је да о томе говори пред камерама, али се сада ипак огласила.

BloombergAdria.com

- То што се нама десило још увек вуче ужасне последице. Ми смо сада фокусирани да заштитимо дете од свега тога, да она прође кроз то најбезболније што може. Били смо у ситуацији да њој другари у парку говорили неке ствари за које није била спремна - рекла је Ана за Телеграф и додала:

- Ужасно је то тешко било, заиста мислим да ће нас последице тога тек сачекати, али ту смо заједно, да нас троје заједно прођемо кроз све то.

Подсетимо, због сумње да јој је нанео тешке повреде, тада је приведен муж жене која је пронађена мртва. Увиђај је обавило Више јавно тужилаштво у Београду, по чијем налогу је тело послато на обдукцију.

BloombergAdria.com

Према незваничним информацијама, супруг је позвао полицију и пријавио да му је жена преминула. Писало се и то да је осумњичени после привођења наводно признао полицији да је тукао супругу.

- На њеном телу биле су видљиве повреде, ноге су јој комплетно биле у подливима. Тело је послато на обдукцију која би требало да покаже да ли је преминула од задобијених повреда - рекао је тада извор за Курир.