Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

Зашто је Гастоз МОРАО да уђе у Елиту?

Извор: Нпортал

14.09.2024.

17:12

ИАКО је раније говорио да је са његовом ријалити каријером - готово.

Ненад Маринковић Гастоз један је од учесника овогодишње сезоне “Елите 8”, а његов улазак је изненадио многе, те се полемише о разлозима његовог боравка у ријалитију.

Да ли му је пропала певачка каријера, или је ријалити само бег од бурне прошлости, или пак нема више извора прихода остаје да видимо.

- Гастозу су потребне паре. На Тајланду је остао без новца, провео тамо 70 дана у затвору, тако да када су га звали из продукције одмах је прихватио. То ће му помоћи да врати неке дугове које има, али и заради новац. После скаданала који је имао на Тајланду нико га није ангажовао одавно да наступа, репутација му је пала, тако да овај вид зараде ће му добро доћи. Он је своје учешће добро наплатио с обзиром на то да је врло популаран међу гледаоцима који гледају ријалитије - каже извор "Блица".

BloombergAdria.com

Но, по самом уласку, Гастоз је одмах нашао заједнички језик са Анели Ахмић, па многи укужани мисле да су међу њима већ севнуле варнице.

- Анели је његов тип девојке. Опуштена је, атрактивна, све оно што он воли када је физички изглед у питању. Међутим, време ће показати да ли ће међу њима бити нешто више. За сада је рекао да није спреман за нову авантуру, али се то код њега никада не зна. Некада када се најмање нада нађе девојку и заљуби се да се понаша као тинејџер. Он је врло опуштена особа. Духовти и занимљив, а девојке на то падају - рекао је извор.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Ненад је раније испричао да је провео у затвору 70 дана са људима којима је суђено за различите прекршаје.

(Блиц)