Извор:Фото: АТА имагес

ЈОВАНА ОПЛЕЛА ПО КОЛЕГИНИЦИ: "Водитељкин муж је - ГЕЈ"

Извор: Нпортал

14.09.2024.

18:13

"СВИ знају да он воли мушкарце, а она на све то ћути."

Водитељка Јована Јеремић неретко шокира домаћу јавност, а овог пута изнела је тврдње о својој колегиници од којих су сви занемели.

Како каже, једна позната водитељка у договореном браку са музичарем.

- Причамо стално тако о моралу, неморалу. У нашим круговима се све зна. Ја се изнервирам, па морам да кажем. Водим рачуна да не износим, али морам да кажем овог пута, кад говоримо о аферама... Знам неколико ствари, као кад сам открила за Драшка и Тању Савић, он се качио на моје име јер му је одговарало да се тако провлачи. Ја потпуно друге типове преферирам као пријатеље, а камоли партнере - рекла је Јеремићева, те наставила:

BloombergAdria.com

- Његова супруга се качила за мене. Иде у подкаст и прича о мени. Ја сам успела, број сам један, многи су на другачији начин то замишљали. Постоји једна афера за коју сви знају, али о томе не причају јер свако своју г**у чува. Не волим кад се приказује неко да је много породичан, а да то није. Колико парова знате да су за насловне стране у породичним односима, а знате да тај муж има паралерну везу и да вара жену са мушкарцем, да је геј. Један развод се спекулисао да је певач геј, а био у браку. То је једна тема у којој треба размишљати. Сви знају да он воли мушкарце, а она на све то ћути.

Јована Јеремић је наставила да износи шок детаље и тврди да је њена колегиница свесно пристала на такав брак.

BloombergAdria.com

- Да, зна и пристала је јер је њен муж изузетно богат и талентован, талентован у сваком смисли. Супруга лепо живи, бави се јавним послом, водитељским и воли да држи предавања како треба бити фантастичан водитељ, какво време је данас дошло и ко се слика. Може свако да се слика, али не може да буде број један. Моја порука тој жени, госпођи је да прво почисти своје двориште, па онда да даје моралне лекције. Ја могу сад да изнесем имена и презимена, али то нисам урадила. Браним се само кад ме неко дира - истакла је Јована Јеремић у емисији "РЕДакција".