Извор:Фото: АТА имагес

"Уцена је била да се разведем од Душка - светила сам се!"

Извор: Нпортал

15.09.2024.

11:00

Бројни скандали пратили су овај брак...

Јелена Карлеуша и званично је потврдила да је потписала папире за развод брака од фудбалера Душка Тошића, након 16 година брака.

Бројни скандали, афере и спекулације су се повезивале са њима, а у медијима је својевремено највише одјеквула вест о наводној прељуби поп диве.

Наиме, у јавност је процурела интимна фотографија певачице коју је послала спортисти Огњену Врањешу, а недавно је о томе и проговорила.

- Ајде да једном за свагда скинемо ту стигму. Никада нећу изговорити његово име јер не заслужује. То је била моја "онлајн грешка", сви их имамо, коју сам ја јако скупо сам платила, а коју нисам ни крила, па чак ни Душку. Рекла сам, десило се. Скупо сам платила нешто што је било тужна, није чак ни авантурица. То је био један намерни излет да бих се на неки начин осветила Душку, а то се отргло мојој контроли. Имала сам разлога, да. Душко, као сваки млад мушкарац и фудбалер. До мене су долазиле разне приче и онда сам имала потребу, као и свака жена, да се светим. Ухватила сам се црног ђавола који је искористио једно Фејстајм гледање, скриншотовао без мог знања и дозволе, нисам знала да то ради, и послао свим медијима - рекла је поп дива.

BloombergAdria.com

- То ниједан мушкарац не уради ниједној жени. Мислила сам да то нема шансе, да је немогуће, јер то раде само највећи бедници. Искористиш нечије поверење, сликаш га, онда га уцењујеш, претиш му, а онда кад тај неко не пристане на уцену, а уцена је била да се разведем од Душка... Нисам хтела, јер је овај за мене био спрдња и глупост. Е, онда ми се осветио и то ми се осветио тако што је све те слике послао у медије. То не ради мушкарац, то ради најгори олош и пи**а. Кад тад, карма ће вратити све што сам доживела, јер сам доживела хорор који је ноћна мора свакој жени. Душко никада није могао да превазиђе то, без обзира што сам ја на тој слици сама, нема никога поред. Да је било ко други, не би био тако атрактиван, али пошто сам ја Јелена Карлеуша... - казала је.

- Он сад више није ни битан, битно је то шта сам ја урадила, какву грешку сам ја направила, из глупости. Могло је да се деси да сам налетела на супер лика, то се никад не би сазнало и тако би прошло, али је Универзум наместио црног ђавола. То је, можда, и добро, јер сам научила страшну, страшну животну лекцију... Никоме не бих то пожелела. Жао ми је што сам породицу провукла кроз то и Душка који је исто јавна личност. Баш ми је жао, осећам се кривом, али није ми била намера нити је имало било какав озбиљан облик, као што су медији представили и филмовали. Душку сам рекла и ту страну је прихватио, али не може да превазиђе оно што је изашло у медијима. Оно... "Оно"... - искрено је рекла Јелена за Информеров подкаст.

- Не мислим да ће се било шта променити, а и не треба, зато што је у међувремену прошло пет година. Ја ћу Душка увек волети, али једном кад се такве ствари десе, искидају се нити, деца су порасла... Мислим да и не треба, јер увек би се враћали на то... А не треба - признала је са кнедлом у грлу.

- Видиш, ја сам Душку све опростила шта је он радио, али Душко није тај тип да опрашта. Није могао да превазиђе и не може. Ту медијску бруку где је представљен као рогоња, мало који мушкарац би могао. А, у ствари није ни био рогоња зато што ја са овим, не знам ни како бих га назвала сад...Године су прошле, многе ствари су се издешавале, тако да на старо не можемо да се вратимо. Али, ја прихватам фулл своју одговорност, да сам крива за све - рекла је на ту тему Јелена.

(Информер)