Извор:Фото: АТА имагес

"Жалим само што још увек немам децу"

Извор: Нпортал

15.09.2024.

12:35

ГЛУМЦУ жали још му се једна жеља још увек није остварила

Виктор савић данас просалвља свој 41. рођендан, а славу је стекао улогом у филму "Монтевидео, Бог те видео" у којем је играо некадашњег репрезентативца Југославије Милутина Ивковића.

BloombergAdria.com

 

Глуму је студирао заједно са Борком Томовић, Катарином Марковић и Јаном Милић, а поред глуме бави се и реповањем, под псеудонимом Њезз.

Виктор је страствени навијач Црвене Звезде, пасионирани посетилац музичких фестивала и љубитељ ноћног провода, али истовремено је и окренут духовности те не крије да спас од брзог начина живота налази у вери, чије дејство на његов ум ништа друго не може да замени. 

У једном од многобројних интервјуа испричао је да жали што још увек није основао породицу.

BloombergAdria.com

 

- Искрено, не осећам се као да сам у својим касним тридесетим, највише због тога што, нажалост, нисам засновао породицу иако би требало да сам у овој животној фази то увелико урадио. Стил живота ми је такав да сам вероватно остао дете у души. Играм игрице, идем на журке, наравно и радим. Још ми није досадило, вероватно јер то не радим баш сваки дан па се ужелим. Током короне сам дочекао да с друштвом мало више играм "Цоунтер-стрике", то ме је вратило у 2002. годину када смо играли сваку ноћ по три-четири сата - испричао је глумац једном приликом за магазин "Стори" и додао да је његов отац у његово време увелико имао породицу:

- Када је мој отац имао 36 година, као ја данас, увелико ме је спремао за школу. Сада је сваки тренутак у којем одлучим да се скрасим, последњи моменат за то. Мислим да бих био добар тата. Теше ме да су се времена променила, те да људи касније постају родитељи, али ја мислим да тако не треба да буде. Према самом себи сам критичан у том смислу, а то што мушкарцима биолошки сат куца дуже, не сме да буде изговор. Могуће је да ми се још није десила породица и зато што у мом окружењу људи махом имају исту ситуацију као и ја. Већина мојих вршњака још чека нешто, па ваљда није ни имао ко да ме својим примером погура у том смеру.

Информер