Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/elladvornik/АТА имагес

"ДА И ЈА ДОЖИВИМ РАСТАВУ" Речи ћерке певача после развода ЈК

Извор: Нпортал

15.09.2024.

14:17

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша се развела од фудбалера Душка Тошића после шеснаест година брака.

Када је певачица на свом Инстаграм профилу огласила да се разводи, огласила се и Ела Дворник, ћерка Дине Дворника. Открила је како се одвија процес њене бракоразводне парнице. Ела је инфлуенсерка која је са Британцем Чарлсом Пирсом добила двоје деце, али сад већ неко време води битку за раставу.

-Честитам, дабогда и ја доживим раставу некад…. јер сам у браку била две године а у растави сам већ 3 године и како се чини - само је небо граница. Мало ми фали да почнем писати Деда Мразу - можда њега саслушају па убрзају- написала је Ела Дворник.

Подсећања ради, Ела је тек у августу открила како се она и Чарлс Пирс разводе, а месец дана раније је у Катастру забележено да је Чарлс њу тужио због удела у кући у Балама, којој је она једини власник. Кућа има 124 квадратних метара, а двориште 551 квадратни метар, укупно 675 квадратних метара,

Пар је живео у Балама у Истри са две ћерке, шестогодишњом Бали Ди и трогодишњом Лумијом Рен. Њихова љубавна прича почиње када је Ела са 22 године упознала Чарлса у Лондону, а венчали су се на Дан заљубљених 2019. у Лас Вегасу после пет година љубави и три године веридбе.

#Јелена Карлеуша #Ела Дворник #Јелена Карлеуша и Ела Дворник #ВИП #развод Јелена Карлеуша и Душко Тошић