Извор:Фото: Танјуг/АП

ЗАБОРАВИЛА ЈЕ ОДАКЛЕ ЈЕ: Суграђани проговорили о Меланији

Извор: Нпортал

15.09.2024.

19:01

"ЗАБОРАВИЛА ЈЕ где је одрасла и не доживљава више ово овде као њено"

Меланија Трамп је као врло млада схватила да своју лепоту може добро да уновчи и то док је била још у средњој школи. Тада је у Љубљани била ангажована у свим могућим ревијама, а онда је из Севнице у којој је рођена кренула у свет.

BloombergAdria.com

 

Када је екипа емисије "Метар мога села" стигла у Севницу, родно место Меланије Трамп наишла је на бивше комшије ове даме који су били расположени да говоре пред камерама и да открију неке детаље из њеног живота, али и шта о њој мисле данас.

- Она је прво отишла за Италију као млада. Љубљана, па Италија - испричале су нам Меланијине суграђанке које се сећају ове даме када је била млада и додале:

- Мислим да је она Словенију искључила. Заборавила је где је одрасла и не доживљава више ово овде као њено.

И док комшинице мисле да је Меланија заборавила Словенију, неки суграђани се поносе тиме што је рођена баш у месту у ком су и они, али, открили су нам и шта поједини мисле.

BloombergAdria.com

 

- Мислим да је свако поносан - истиче пред камерама једна млађа девојка.

Право из Словеније, захваљујући модним ангажманима, Меланија је добила прилику да ради за познате модне брендове у Италији. Управо су ови ангажмани били њена одскочна даска у свет и одвели су је све до познанства које јој је променило живот.

На питање да ли им је драго што је неко из њиховог места успео, већина суграђана нам је позитивно одговорила. Ипак, има и оних који јој замерају неке ствари.

- Наравно, али ми немамо ништа од тога - каже један суграђани, док је једна становница Севнице истакла да је поносна:

- Да, драго нам је. Она је била жена, супруга од председника Америке. Велика је ствар да неко из једног овако малог места постане прва дама Америке. Ипак, неки је воле, а неки је не воле јер сам чула и то да она није баш поносна на то што је Словенка.

Док је живела у Севници Меланија је такође имала леп живот, суграђани истичу да није живела у сиромаштву.

- Није живела у сиромаштву, не - каже суграђанка из Севнице и додала:

- Мислим да она је ишла у Америку како би била Американка. И она јесте Американка, не жели да буде Словенка. Само тако мислим.

Блиц