Извор:Фото: Профимедиа

"Супруг ме преварио са кумом на дан нашег венчања"

Извор: Нпортал

15.09.2024.

20:27

КАКО се дан венчања ближио, њен вереник почео је чудно да се понаша, а приметила је и да се њена кума такође чудно понаша.

Приликом изрицања венчаних завета младенци обећају да ће се волети, ценити и бити верни докле су обоје живи. Но, један младожења остао је вјеран овом завету чак 20 минута. Како пише Мирор, на друштвеној мрежи Редит, једна 31-годишњакиња објаснила је да се удала за своју љубав из средње школе, 30-годишњег Ноаха, након што су били у вези од њихове друге године средње, а запросио ју је недуго након завршетка факултета. Узбуђена што ће се удати за љубав свог живота, замолила је своју најбољу пријатељицу Гиу да јој буде деверуша те су њих две почеле да се договарају за велики дан.

Као део тога, она и Гиа су договориле одлазак у куповину хаљина с њеном мајком и сестрама, док је Ноах отишао у куповину одела са својим оцем, кумом и осталим пријатељима, укључујући Гијиног вереника Персија.

- Куповина хаљина је ишла добро све док Гиа није нестала на сат времена. Сви су је тражили док ми Перси није послао поруку говорећи да и Ноаха такође нема већ неко време - испричала је 31-годишњакиња. На њено велико огорчење, сазнала је да су Ноах и Гиа побегли да би се заједно облачили у костиме, док су их сви остали тражили.

BloombergAdria.com

 

- Гиа је имала на себи венчаницу. Мој вереник је такође испробавао одела с њом. Наравно, потпуно сам се узрујала. Гиа је рекла да је само желела да испроба хаљине сада да би уштедела време за њено венчање које је следеће године и желела је да мој вереник глуми њеног супруга - испричала је корисница.

Како се дан венчања ближио, њен вереник почео је чудно да се понаша, мењао је лозинку на телефону, касно је долазио кући и тврдио да је "презаузет" да проводи време с њом. Такође је приметила и да се Гиа оправдава зашто не може да се дружи онолико колико је пре.

- Коначно је дошао дан и све су моје деверуше изгледале предивно. Осећала сам се најбоље икада и мрзим то да кажем, али је и моја кума изгледала запањујуће - описала је. Када је започела церемонија и када је млада кренула према олтару, схватила је да нема младожење, као ни куме.

BloombergAdria.com

 

- Успаничила сам се, сви су почели да их траже, а онда је кума сва узрујана отрчала низ пролаз и махала руком у знак извињења. Мој вереник је дошао пет минута касније, и венчали смо се. Забава је била у реду све док нисмо дошли на пријем - наставила је своју причу. Након сечења торте, њен садашњи муж и кума поновно су нестали.

- Док смо се трудили да их пронађемо, моја деверуша ми је рекла да су се кума и мој муж љубакали напољу и да су се целу ноћ налазили да би се љубакали. Тражила сам доказ и деверуша ми је показала како се љубе. Мало је рећи да сам била љута - написала је.

Затим је на ред дошао први плес, а деверуша и њен муж су, погађате, опет каснили. - Стала сам му на ноге током плеса сваки пут кад сам могла. Након тога су нестали у хаосу који је уследио - објаснила је. Када је знала да су отишли, тада је затражила микрофон и свима објавила шта њена кума и садашњи муж раде.

- Можда је било екстремно, али била сам јако бесна. Наравно, сви су били шокирани. Рекла сам им да не говоре ништа осим ако их не ухвате или док га не напустим - додала је. Згрожена и бесна, на крају се суочила и са супругом и са пријатељицом те је информисала Гијиног вереника Персија о ситуацији. Захтев за развод поднела је само неколико сати после венчања, а верује у ону да ко се задњи смеје, најслађе се смеје. Почела је да излази са Персијем, објашњавајући како је издаја учинила да се њих двоје зближе. А људи не могу бити срећнији због њих!

- Нема помака од овога. Не можеш да кренеш напред ако гледаш уназад. Живети добро је најбоља освета - одговорио јој је један корисник. - Најбоље што можеш учинити. Не опраштај јој - закључио је други.