Извор:Фото: АТА имагес

МЛАДОСТ МИ СЕ РАНО ЗАВРШИЛА Мелина сетно о девојачким данима

Извор: Нпортал

16.09.2024.

08:12

МОДНА креаторка Мелина Галић и Харис Џиновић развели су се посве више од две деценије брака. Добили су из заједнице сина Кана и ћерку Ђину.

Мелина је од Хариса млађа 30 година, а вест о разводу је изненадила јавност. Важили су за један од најскладнијих парова са естраде. После 22 године брака, решили су да ставе тачку на заједнички живот. 

Њихова љубавна прича почела је  2002. године, у брачне воде ступили су 12 година касније, а Мелина се након свега преселила да живи на Азурној обали.

Мелина Галић је открила шта је највише подсећа на младост и буди сету: 

- Шта мене враћа у младост... То је, некако, овај зимски период, долазак мојих родитеља... Нажалост, ја више не идем у Босну, у Бихаћ, где сам рођена. У Загреб одем јако ретко. Моје две пријатељице, које су са мном још из средње школе, увек ме врате у тај период, у младост. Тај период ми је био јако сладак и, да кажем, симпатичан. Та врста младости ми се рано завршила. Ја сам са 22 године родила дете, постала породична жена - истакла је Мелина за "Блиц".

Мелинини родитељи су се у почетку супростављали њиховој вези: 

- У почетку, њени родитељи су имали страшан отпор. Посебно због велике разлике у годинама - истакао је он једном приликом за медије.

- Сећам се да сам јој говорио: "Проћи ће то брзо! Видећеш, кад сазнају да си трудна, све ће бити другачије! Управо је било тако. Сад су луди од среће што су добили унуку - истакао је он и додао да је након неког времена све било у најбољем реду.- рекла је креаторка. 

(Блиц)