Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

"НАШ ДЕЧАК СА ПЛАВИМ ОЧИМА" Како Тома проводи време са сином

Извор: Нпортал

16.09.2024.

09:11

ЗАДРУГАР Тома Панић и певачица Надежда Биљић добили су сина Лонга . Сада су показали како проводе време са њим.

Пар је неколико пута причао о здравственим проблемима дечака, али малишан сваки дан све више напредује. Тома је на Инстаграм профилу објавио снимак како се игра са сином: 

- Тата - рекао је мали Лонго у једном тренутку.

- То што ми заостајемо за генерацијом, то ћемо стићи. То што нас разнесе са својим свакодневним вриштањем, па и то је део сазревања, али део свакодневнице мора бити и осмех и игра. Наш дечак са плавим очима -написао је Панић у опису снимка.

BloombergAdria.com

 


Подсећања ради, Надежда Биљић је једном приликом причала и о најтежем животном периоду као и одгајању сина који је првих 11 месеци свог живота морао да се храни на сонду.

- Дошао је педијатар када сам пробудила из анестезије да ме пита да ли је мушко или женско. Не знам шта да кажем… Ја сам се породила хитно царским резом, али када су мушка деца под стресом онда им се повлачи полни орган и сећам се да сам тај дан са све катетером и раном кренула да устанем. Тада је била експанзија короне, нисам смела да га ухватим за руке. Имао је килограм и тридесет грама, памперс најмањи је био до пола њега, био је црн, он је био као паук. Ја нисам смела да га пипнем, помислила сам шта сам ја родила, био је премали, као пивска флаша. Тај дан сам га видела и тај дан су га одвели са Народног фронта на Институт за неонатологију и ту је био од марта до јула месеца. Докторке на Институту и сестре, свака им част, сваки дан смо звали у одређено време, слали су нам слике детета - испричала је Биљићева за "Нову", и додала:

- Само ја знам како ми је било. Нисам ни била свесна шта се дешава, можда би ми било теже да сам могла да га видим. Можда би ми било теже када би га узела на груди или када би имала прилику да га дојим, можда би ми било теже да се растајем од њега сваки пут.

(Блиц)