Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм irinavukotic / Ата

ВОЈИНОВА БИВША У ПРОВОДУ: Наташа у друштву познатих дама

Извор: Нпортал

16.09.2024.

10:18

ЗА НАТАШУ као да је време стало

Бивша супруга Војина Ћетковића, иначе и бивша водитељка Наташа Миловановић поново је после много година допутовала у Београд и проводила се на једном приватном слављу са бившим колегама.

BloombergAdria.com

 

Наташа не долази тако често у Србију, а овог пута је имала и леп повод - јер је синоћ уживала на рођендану другарице Александре Радовић.

Она се прводила у друштву колегинице Ирине Вукотић с којом је остала у добрим односима.

Тако је на Иринином профилу освануо и селфи после дужег временског периода, на којој су њих две позирале са слављеницом.

BloombergAdria.com

 

Ко је памти још као водитељку, сложиће се да је за њу време поптуно стало и да се готово и не мења. Наташа и даље сија и одржава свој младолики изглед, али и дух.

Подсетимо, Војин се 2001. године Војин се оженио тадашњом водитељком Наташом Миловановић, која је тада заједно са Душком Вучинић чинила тандем ТВ Трећег канала РТС-а.

Њихов брак је потрајао свега неколико година, а убрзо након развода, Наташа се преселила у Париз где и данас живи.

Иначе, веома ретко се оглашава за медије, а у једном од последњих који је дала 2007. године рекла је неколико речи о свом приватном животу.

- Врло сам заљубљена и у стабилној вези. Љубав је за мене увек испред посла. Квалитетна веза са неким ко није из јавног живота, и ко, чак, није дуго овде ни живео, а старији је од мене коју годину, јесте, морам признати, право освежење за мене - рекла је тада Наташа.

(Телеграф.рс)