Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм borisbeckerofficial

ЖЕНИ СЕ БОРИС БЕКЕР: Млада млађа чак 23 године

Извор: Нпортал

16.09.2024.

12:18

БОРИС ЈОЈ је највише захвала јер је била ту у његовим најтежим животним моментима..

Бивши тенисер и тениски тренер нашег Новака Ђоковића, Борис Бекер (56), овог викенда се жени по трећи пут. Његова изабраница овог пута је Лилијан де Карваљо Монтеиро, која је чак 23 године млађа од њега.

BloombergAdria.com

 

Иако је Бекер био познат у прошлости по раскалашном животу, овог пута он везу са лепом девојком са афричког острва Сао Томе и Принципе, крије као змија ноге. Оно што је познато јесте да су већ годинама заједно и да су подршка једном другом.

Лилијан има чак три дипломе факултета, говори пет језика и потиче из породице успешних родитеља, пише "Даилy Маил". Наиме, њен отац је био министар одбране Сао Томе и Принципе, као и председнички кандидат 2014. године.

Лилијан се не истиче превише у јавности и мало се зна о њој. Нема друштвене мреже, не експонира се, а и када се појави на неком догађају, углавном је руку под руком са ускоро званично мужем Борисом Бекером.

Њен модни стил је истанчан и сведен, очигледно не воли претерано јаке боје, јер углавном су то оне класичне - бела и црна. Стало јој је да лепо изгледа, а у малобројним сликама видимо да и те како има стила за облачење за сваку прилику.

Када је он изашао из затвора после осам месеци проведених за кривична дела због несолвентности, пар је Велику Британију заменио Италијом, па сада живи у Милану у прелепом стану. Бекер је једном приликом изјавио да га управо њена љубав "излечила" од затвора и боравка у њему. Управо у овом граду ју је он и запросио, у Миланској катедрали 2021. године. Она га је чекала док у међувремену не одслужи казну која му следује и овог викенда организују дуго очекивано венчање.

Била му је велика подршка током тих месеци суђења.

- Борис је био јако захвалан што је Лилијан остала уз њега и у тим тешким тренуцима и то јој никад неће заборавити. Практично га је спасила - рекао је један пријатељ о њиховој љубави.

Борису Бекеру је ово трећи брак, пошто се претходно развео од Лили Бекер 2018. године, после девет година заједништва. Његова прва жена је Барбара Бекер, са којом је брак трајао годину дана краће - од 1993. до 2001. године.

Она