Извор:Фото: АТА имагес

"СИТУАЦИЈА КОМПЛИКОВАНА" Андреана у Бечу заробљена поплавама

Извор: Нпортал

16.09.2024.

12:20

ПЕВАЧИЦА Андреана Чекић живи од своје треће године у Аустрији, а недавно је купила и вилу.

Певачица се тренутно налази у Бечу где се већ два дана одиграва драма јер се Дунав излизио после страшног невремена. 

Поједини делови града и ауто пут су поплављени. Према писању аустријских медија, саобраћај је обустављен делимично, доста улица је затворено. Школе су у вандредном режиму, а неким зградама се може прићи само чамцем. 

Певачица је дала своју изјаву поводом временске непогоде: 

- Ситуација је компликована, делови града око Дунава су скроз поплављени и људи су приморани да напусте своје домове. Срећом, моја зграда је на безбедном али сам ја ипак одлучила да одем пар дана у терме које се налазе на периферији града док се ситуација не смири - рекла је Андреана.

Андреана је недавно говорила у "Цеца шоу" о животу у Аустрији: 

- Имала сам три године, то је била промена средине. Ја сам рођена у Дубици, ту сам се везала за баку, и цео амбијент тамо и онда сам са мајком дошла за Беч. Све се променило, брзо сам научила немачки. Сад много волим Беч, стекла сам и много пријатеља, али ми је и татина страна фалила. Ја сам се стално за распусте враћала у Дубицу. Ипак ми је увек било непријатно да кажем да сам из Беча. Сада највише времена проводим у Београду. Ја заређам по три, четири пет месеци. Али у Бечу сада имам кућу, двориште и цвркућу ми птице и ја не чујем ништа друго – открила је Андреана.

(Телеграф)

#ВИП #Андреана Чекић #поплаве у Бечу Андреана Чекић #невреме Беч