Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

ЈК ПОРУЧИЛА ДУШКУ: "Касно је да будемо у добрим односима!"

Извор: Нпортал

16.09.2024.

18:34

"ПРВО, трајало је због мене. Све у животу траје само искључиво због мене и иначе због жена. Никада због мушкарца."

Двадесетчетири сата након што је објављено да је брак регионалне музичке звезде Јелене Карлеуше и прослављеног фудбалера Душка Тошића званично окончан, певачица је у емисији "Пулс Србије" испричала своју верзију о "разводу деценије".

- Приметила сам да је развод код жена, вероватно и у свету, али овде у Србији, раван смртном случају у породици. Очекују да се осећам као да ми је неко умро, али када је реч о Душку и о мени, ово је сад само папиролошки. Онако емотивно, људски се то десило много, много раније. Ја се осећам одлично, не осећам се као да је неко умро. Морам да кажем да су жене зависне од тога да имају партнера и да имају мужа и доживљавају развод као једну катастрофу равно смрти. У данашње време сматрам да жена мора да човека свог живота види у огледалу када погледа себе. Јер тек онда може да нађе партнера који ће је задовољити. Ако она довољно воли само себе и поштује саму себе, она ће тако зрачити, да је воли и поштује њен партнер - рекла је певачица. 

BloombergAdria.com

Потом се дотакла и Тошићевог саопштења на мрежама. 

- Сматрам да је то његово сопштење, онако како су ми препричали, написао један диван човек, његов адвокат, зове се Никола, који је врло мудар и паметан и зна шта да напише. Али ја Душка одлично познајем и знам како мисли, како дише. Душко је одрастао уз мене, имао је 21 годину кад смо се упознали.

Карлеуша се осврнула и на питање које је Тошић сам покренуо у саопштењу - да ли мисли да могу остати у добрим односима.

BloombergAdria.com

- Сада је касно за такву врсту писања. Врло је некад касно. То никад није касно је прича за мало децу. Некад је врло касно, јер свако има неки свој праг толеранције. Ја сам јако толерантна, могу много да издржим. Ја сам и овде где јесам, не зато што сам најталентованија, најбоља, најлепша и најбоље радим свој посао, него зато што могу много да издржим. Али све има свој лимит и своју границу. Па и кад је реч о мушко-женским односима, не би дошло до овог. Прво, трајало је због мене. Све у животу траје само искључиво због мене и иначе због жена. Никада због мушкарца. Јер жене су те које гурају до саме границе, али постоји граница. Зашто би остали у добрим односима када се убије све оно што је чинило један брак? Па чак ни деца не треба да буду изговор. Мислим, мени сви говоре да то треба тако, да је то мудро и тако даље, али требало је онда свих ових година. Мама није требала да плаче, није требало да буде несрећна, није требало многе ствари да се десе унутар породице, унутар четири зида. Али опет, са друге стране, ја као јавна личност сам се трудила да покажем лепшу страну мог живота, брака, партнера и тако даље. Да улепшавам то максимално, зато што је мој посао да причам бајке, а не да говорим истину. Ја сам одлучила и ја сам га бирала, али исто тако имам и своје разлоге да кажем ја сам таква. Мислим да су водолије такве, једном када пресеку то је то. То када пукне то пукне. 

(Курир)