Извор:Фото: АТА имагес

ДУШКО ТО НИКАДА НИЈЕ УРАДИО: ЈК проговорила о новом партнеру

Извор: Нпортал

16.09.2024.

18:51

ПЕВАЧИЦА се осврнула на спекулације о свом приватном животу.

Јелена Карлеуша, једна од најконтроверзнијих и најутицајнијих личности на регионалној јавној сцени, још једном је потврдила свој статус храбре и аутентичне жене која се не боји да буде другачија. Гостујући у емисији Пулс Србије, поп дива је отворено говорила о томе како је окарактерисана као "луда" и зашто је на ту етикету поносна.

Већ годинама се о Карлеуши прича у контексту њене ексцентричности и одважности. Називали су је многим именима, али Јелена не види проблем у томе. 

- Већ годинама ме карактеришу као "луду" - рекла је. Карлеуша је јасно истакла да бити "луд" у њеном контексту значи бити храбар, оригиналан и не уклапати се у друштвене калупе.

BloombergAdria.com

 

- Бити другачији, бити свој, носити ту "лудост" са поносом - то је оно што ме дефинише. Ја сам неко ко никада није био део шаблона и никада неће бити. Због тога сам опстала на сцени 30 година, јер се нисам мењала према туђим очекивањима, већ сам увек била своја - рекла је Јелена, наглашавајући важност аутентичности.

Јелена је искористила прилику да се осврне и на спекулације о свом приватном животу и могућем новом партнеру. 

BloombergAdria.com

 

- Рекла сам то недавно, луд мора да стоји поред мене. Да седи поред мене и испред мене. Тек тада ћу рећи појавио се. Јер све док је неко у мојој сенци, има неки проблем, све док сам ја "луда", нећу помињати партнера. То је био и проблем негде са мном и са Душком где он никада није стао испред мене. 

- Мислим да праву мене нико не познаје, али оно што људи знају јесте да сам изузетно храбра, срчана и неко ко не преза од тога да буде предводник у многим стварима. Како ја да имам партнера који није све то пута 2 или пута 3? Како би тај с*кс изгледао? Како би тај партнерски однос изгледао? 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: