Извор:Фото: Профимедиа

ОСВЕТА ЗБОГ СИНА: Ибра у центру скандала

Извор: Нпортал

16.09.2024.

19:09

ШВЕЂАНИН у великом проблему.

Златан Ибрахимовић један је од најконтроверзнијих људи у свету фудбала и његови потези и изјаве често су бацали у други план и спектакуларне голове које је постизао док је био на терену. Сада је Златан у управи Милана, али се и ту прича о његовим потезима.

Италијански портал "Република" открио је како је управо због Ибрахимовићеве одлуке без посла у Милану остао Игњацио Абате који је водио млади тим росо-нера. Абате према наводима поменутог портала није желео да стави у екипу Златановог сина Максимилијана прошле сезоне и крајем јуна ове године добио је отказ.

BloombergAdria.com

Уз њега, Златан је отказ уручио и оцу Игњација Абатеа, Бењамину, који је био тренер голмана у клубу. Сада је Игњацио Абате шеф стручног штаба трећелигаша Тернане, а Златанов син Максимилијан почео је да добија минуте у младом тиму Милана.

Због свега овога Швеђанин је у великом проблему, те је под будним оком челника славног италијанског клуба и сваки његов наредни потез ће се пратити. Да ли ће га неки сличан потез коштати посла остаје да се види.

(Repubblicа)