Извор:Фото: X принтскрин/@KonteZanovic

ТЕШКА БРУКА: Снимак "чишћења" плаже у Сутомору (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

16.09.2024.

20:05

Заборављамо да ће нам море у сваком невремену вратити све оно што смо му "дали".

Снимак на друштвеним мрежама на којем се види мушкарац како наводно у Сутомору у Црној Гори "чисти" плажу, шокирао кориснике широм Балкана и то управо због начина на који је то одлучио да уради.

Оно што је највише запрепастило људе након што се видео снимак појавио на Икс профилу "Ђетић", јесте начин на који је овај мушкарац приступио "чишћењу". Наиме, уместо да смеће уклони, он га је једноставно гурао у море.

- Овако се у Сутомору "чисти" плажа. Заборављамо да ће нам море у сваком невремену вратити све оно што смо му "дали" - стоји у опису снимка.

На снимку се јасно види како мушкарац, уместо да правилно очисти плажу и уклони смеће са обале и из мора, свесно отпад убацује директно у воду.

"Мајко мила...не требају нама непријатељи"

Снимак је изазвао различите реакције, те су корисници Икс-а у коментарима испод снимка могли само да осуде неодговорно понашање.

"Па је ли могуће да је оволика сто*а?", "А код нас је већ све могуће. Што је најгоре више нас ништа не изненађује", "Мени ово личи на безобразлук, хоће силом на срамоту смеће да угура у море", "Па није само он сто*а, морам приметити, него силни људи који су оставили за собом смеће. Одговорност је иста. Или кош или понесеш у врећици са собом до одлагалишта или смештаја.", "Ја се крстим и левом и десном", "А вероватно тако увек ради. Него није га нико снимао", "Ваљало би га питати да објасни процес који се дешава након што он учини ово", "Мајко мила...не требају нама непријатељи", били су само неки од коментара испод видеа.