Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/WWE

КЕЧЕР НЕПРЕПОЗНАТЉИВ: Људи забринути за Батистино здравље

Извор: Нпортал

16.09.2024.

21:11

Холивудски снагатор Дејв Батиста, познат по учешћу у Америчком рвању, а потом и улози у франшизи "Чувари галаксије", коначно је за медије испричао своју причу о губитку килограма.

Легенда WWE рвања и глумац причао је отворено о својој великој трансформацији, која је досла услед губитка телесне тежине. Оваква ситуација настала дошла је након снимања филма "Кноцк ат тхе Цабин".

- Почео сам да мршавим јер сам се константно гојио. Постао сам толико велики за неке улоге да ми је било непријатно. Већ сам имао око 142 килограма и још сам се гојио - признао је Батиста и додао:

- Када боље размислим, вероватно сам претерао. Можда сам био мало превелик, али тада сам само мислио да морам постати велики. И стекао сам непотребу количину килограма и требала ми је читаво вечност да то скинем.

Он је онда почео контролисати унос хране од 2500 калорија и уз помоћ џијуџицуа. Тренутно има 108 килограма.

- Што сам више мршавио, то сам се боље осећао. Такође, приметио сам да што сам више мршавио, то сам боље изгледао поред других глумаца. Људи ми говоре: "Боже, како си мршав. Чак сам и на интернету видео да су људи забринути за моје здравље."

Ево како о данас изгледа:

Најжена