Извор:Фото: Друштвене мреже

ДЕЦИ РЕКЛИ ДА МАМА СПАВА: Исповест пријатеља убијене мисице

Извор: Нпортал

16.09.2024.

22:06

ОТАЦ убијене финалисткиње Мис Швајцарске, Кристине Јоксимовић (38) пронашао је њену главу у кеси за смеће у вешерници, где су њени остаци који су делимично самлевени у блендеру остављени док су њена мала деца играла у близини, несвесна онога што се дешавало!

Како је ексклузивно открио породични пријатељ за Дејли мејл, Кристина Јоксимовић (38) била је угушена, раскомадана и одсечена јој је глава, а за овај монструозан злочин осумњичен је њен муж ког су швајцарски медији идентификовали као Томаса (41), с обзиром на то да се по тамошњим законима не може објавити право име због претпоставке невиности.

Ипак, његово име је Марк Рубен (41), отркивено је након стравичног злочина.

Кристинине мале ћерке добиле су третман код дечјих психолога, који су им на сахрани објаснили да је њихова мама "отишла да спава" и да "није више ту", према пријатељу породице.

Сада, осам месеци након страшног убиства, пријатељи и познаници и даље остављају цвеће испред Кристинине куће и на њеном гробу.

Такође, на њеном гробу је дирљив уметнички рад који су њене ћерке направиле, са натписом на српском језику: "Волимо те."

BloombergAdria.com

Кристина и Марк

Пријатељица породице је открила да се води борба за старатељство над двоје деце, о којој желе да се брину Кристини родитељи и њена сестра.

Кристини родитељи се наводно сматрају сувише старим да би дугорочно бринули о маленим девојчицама, а њихово ментално стање је такође доведено у питање.

И Томасова сестра, која живи у његовом родном граду Берну са својом породицом, сада је поднела захтев за старатељство, тврди Кристинина пријатељица. Сестра наводно има подршку свог и Томасовог оца милионера, као и његових колега адвоката.

"Кристинини родитељи су из средње класе и не могу да победе против скупих адвоката његове породице", рекла је пријатељица породице.

Наводна борба за старатељство долази након што је  Дејли мејл открио све детаље онога што се догодило Кристини, на основу судских докумената.

Извештај обдукције показује да је Кристини глава одсечена када је њен муж распарчао њено тело помоћу кружне тестере, ножа и баштенских маказа.

BloombergAdria.com

 

Такође је "пажљиво уклонио" Кристинину материцу, која је била једини орган који је извучен из њеног торза, а за ово "намерно сакаћење или ритуално деградирање тела" се верује да указује на то да Томас има ментални поремећај, према судским списима.

Неки делови Кристининог тела су самлевени у моћним индустријским блендером, а неке је растворио у хемикалијама.

Истражитељи су открили да је, док је распарчавао тело мајке двоје деце, Томас пуштао Јутјуб видео снимке на свом телефону.

Обдукција је показала да је узрок Кристинине смрти било дављење, са "црвеним трагом на врату".

Њено тело је показало знакове повреда насталих пре смрти, са посекотинама на образу, испод обрве и на носу, као и неколико модрица на десној потколеници, стопалу, лопатицама и потиљку.

Детаљно испитивање Кристинине главе открило је ране које указују на то да је је њена коса чупана.

BloombergAdria.com

 

Стручњаци који су анализирали распарчавање њеног тела рекли су да је Томас користио кружну тестеру, нож и пар баштенских маказа, пре него што је бацио различите делове тела у блендер.

Швајцарски медији извештавају да је Томас признао да је убио Кристину, али да тврди да се то десило у самоодбрани након што га је напала ножем. Потом је наводно рекао да је распарчао бившу манекенку - са којом има двоје деце - "у паници".

Истражитељи су рекли да је Томас показао "недостатак емпатије и хладнокрвност након што је убио своју жену" и да је приказао "садистичко-социопатске особине" у њиховој психолошкој процени, док су тужиоци изјавили да је бизнисмен ухватио партнерку за врат и ударио је, објавио је Дејли мејл.