Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Slavko Banjac Official/АТА имагес

ЖИВОТ ЈЕ БИО У ПИТАЊУ: Зашто је Бањац нестао са естраде?

Извор: Нпортал

16.09.2024.

22:05

ЊЕГОВА каријера напрасно је стала 1997. године.

Славко Бањац био је веома популаран деведесетих година прошлог века. Његове хитове сви знају, а занимљиво је да он пре повратка на сцену 2021. године, више од две деценије није певао.

Бањац је нагласио да, када би испричао целу истину о свом повлачењу са сцене, „Србија би горела“, а како су године прошле Славко се доста променио и данас је готово непрепознатљив.

BloombergAdria.com

 

- Нешто су тражили од мене, ја нисам био спреман на ту понуду у том тренутку јер сам мислио да само треба да певам и да се дружим, ништа више. Ни финансијски моменат ме није занимао, гајио сам велику љубав према музици. Међутим, они то другачије гледају: ако ниси са нама, онда си против нас - рекао је Славко.

- Није то мој хир био што сам се повукао из музике, то је нешто што ја више нисам могао да контролишем, а живот је био у питању, мој и моје породице, тако да у том тренутку није било компромиса. Знам да сам чист као суза, али жеље неких тамо људи се нису уклапале с мојим животом, а ја сам само желео да певам - додао је Бањац.

BloombergAdria.com

 

Због његовог изненадног нестанка 1995. године, на врхунцу каријере, причало се да му је лице унакажено у саобраћајној несрећи, а Бањац је то порекао.

- То није био разлог повлачења, ни случајно. Имао сам прилике и да у друштву чујем шалу ‘нема те ко Славка Бањца’, а да људи и не препознају да сам то ја! Верујте ми! Разне измишљене приче су стизале до мене. Некад би ме слатко насмејале. Причало се да живим у Америци, Грчкој, али то ништа није било тачно. Доста сам путовао, па су ме често виђали по аеродромима. Али једном ми се десило, на једном весељу, да ме гледа девојка цело вече, и ја приметим, јер сам навикао да пратим људе док сам свирао по хотелима. Снимим гуркање, дошаптавање. Приђем јој и кажем: ‘Душо моја, у чему је проблем?’ ‘Јесте ли ви Славко Бањац?’ ‘Зашто се мучиш сат времена? Јесам!’ Она почиње да плаче. Узима телефон и окреће некога, и почиње да псује и виче: ‘Ј**** ли вам мајку, па он је жив!' - испричао је анегдоту медијима једном приликом.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: