Извор:Фото: В. Данилов/ АТА имагес

"НИЈЕ МЕ ПОВРЕДИЛА" ЈК ударила на Севе: Крива је, зезнула се

Извор: Нпортал

17.09.2024.

07:19

"Не мислим да је Северини званично забрањен улаз у Србију, али она је сама себи затворила та врата!"

Јелена Карлеуша је у емисији "Пулс Србије" отворено говорила о сукобу са Северином, истичући да је певачица сама себи затворила врата у Србији због непоштовања нашег народа.

Карлеуша је открила и како је Северина покушала да је повреди слањем приватних порука њеног бившег мужа, али Јелена је на то одговорила: "Није ме повредила".

Карлеуша је осудила Северинино понашање, тврдећи да је сама себи затворила врата у земљи која јој је пружила шансу за каријеру.

BloombergAdria.com

- Не мислим да је Северини званично забрањен улаз у Србију, али она је сама себи затворила та врата. Не можеш вређати један народ, прозивати га на сваки начин, а онда очекивати да те дочека раширених руку. Београд је епицентар Балкана, овде се праве велике каријере, и нема места за оне који немају поштовања према Србији. Ништа никад неће бити испред моје земље, рекла је Карлеуша.

Она је још једном потврдила колико јој је важно да брани част Србије и српског народа, који су више пута били на мети Северининих изјава и ставова.

- Увек ћу волети све народе, али Србију ћу бранити по сваку цену. Нико не може да долази овде, зарађује у овој земљи и успут је понижава. То не пролази код мене - изјавила је певачица, очигледно узбуђена због свега што се годинама догађа.

BloombergAdria.com

Карлеуша се дотакла и личне преписке коју јој је Северина послала, покушавајући да је повреди на приватном плану. Али Јелена, као права лавица, није се дала сломити.

- Још једна ствар у вези Северине, мислећи да ће да ме повреди, када сам јој се обратила да остави мој народ и земљу на миру, послала ми је преписку са мојим сада бившим мужем. Није знала да сам много таквих дописивања ја добила и да ме ништа то није изненадило. Ту се мало Северина зезнула, али и то много говори о њој која се дописивала са ожењеним човеком.

(Курир)