Извор:Фото: Профимедиа/Инстаграм/принтскрин/192_rs

ПОЗНАТО СТАЊЕ: Ево како је дете које се отровало алкохолом

Извор: Нпортал

17.09.2024.

07:47

ДЕВОЈЧИЦА (3) која се отровала алкохолом у породичној кући у Лазаревцу више није животно угрожена и пребачена је са интензивне неге где су јој се борили за живот на одељење где се тренутно опоравља.

Како се сазнаје, паралелно са девојчициним опоравком полиција и Основно јавно тужилаштво у Лазаревцу прикупљају сва потребна обавештења и утврђују околности тровања девојчице.

Такође, испитују се и наводи да је мајка, која је завршила у болници задужила комшију да брине о деци, као и тврдње комшија да је она често остављала децу саму.

Такође, у цео случај је укључен и Центар за социјални рад, који је, како се сазнаје, покренуо мере из своје надлежности и децу изместио из породичне куће на бригу код рођаке.

- Центар за социјални рад се укључио у цео случај. Ово је први пут да поступа у случају ове породице - каже извор упознат са случајем.

Девојчица затечена у тешком стању

Подсетимо, раније се огласило и Основно јавно тужилаштво у Лазаревцу које је навело да је девојчица (3) која се отровала алкохолом у породичној кући у Брајковцу затечена у тешком стању, као и да је бригу о осталих троје деце преузео Центар за социјални рад. Досадашња истрага показала је да је девојчица из ормара узела ракију. Попила је неколико гутљаја и одмах изгубила свест.

- Дошли су брат и сестра код мене у двориште почели да вичу: "Помозите нам, секи је позлило, умире". Ја сам се нашао у чуду, питао сам их шта се десило, девојчица је држала једну флашу у руци и рекла да је сестра пила из тога, ја не знам шта је то, да ли је ракија нисам мирисао - рекао је комшија који је нашао девојчицу (3) из Лазаревца у бесвесном стању.

Дете се отровало алкохолом након што ју је мајка са браћом и сестром оставила саме док је у болници.

Девојчица сестричина бивше ријалити учеснице

Девојчица (3) која је довезена у болницу у Тиршовој због тешког тровања алкохолом и којој су се лекари борили за живот, је сестричина бивше ријалити учеснице Бојане Павловић. Бојана Павловић се огласила на друштвеној мрежи Инстаграм и истакла да је девојчица изашла из коме.

- Моја сестра никада децу није оставила саме, десио се несрећни случај због немилог догађаја за који сам већ дала изјаву! Девојчица се пробудила из коме, сестра је још увек у болници на испитивањима због трансфузије крви - написала је између осталог Бојана Павловић, бивша ријалити учесница.

(Блиц)