Извор:Фото: АТА имагес

ПАЛА КОНАЧНА ОДЛУКА: Да ли ће Миљана Кулић родити дете?

Извор: Нпортал

17.09.2024.

10:11

Како је открила, верује да је у четвртој недељи трудноће...

Водитељ Милан Милошевић је на велелепном имању у Шимановцима започео емисију "Претрес недеље" и "Избор потрчка".

Током емисије, обратио се Миљани Кулић, која је поделила вест да је сазнала да је трудна.

Како је открила, верује да је у четвртој недељи трудноће.

- Миљана Кулић је сазнала да је у другом стању, имате све доказе, она каже да је то са Золом и она жели да задржи бебу. Миљана је имала већ четири трудноће са Золом и сваки пут је абортирала, овај пут је одлучила да задржи. Њена мајка је оштро против тога јер мисли да му је то карта за улазак, Зола све то прихвата. Миљана, како си? Колико је бреме на твојим леђима сада? - питао је он.

BloombergAdria.com

- Мени је само жао што ти ниси радио тест, ја сам добро. Решила сам да узмем живот у своје руке, Жељко је пожелео да добије брата или сестру, сваке моје киретаже ме је блам и никада нисам сама одлучивала о свом животу, већ моја мајка. Ја рађам дете за себе и да би Жељко имао брата и сестру - рекла је Миљана и тиме саопштила да ће дете родити.

- Можда ће Марија да уђе, шта мислиш како ће реаговати?

- Она ме је увек држала на удици и мислила да нисам сазрела мада сам ја увек и млађу сестру чувала и увек су ми говорили да сам стармала, тако да желим да докажем да сам способна за љубав. Волела бих да буде девојчица и да Жељко добије сестру, мислим да ће се Зола променити и схватити да мора да се уозбиљи - рекла је Миљана.

BloombergAdria.com

- Миљана кад је зачето дете? Сви се питају ко је отац детета - Иван Маринковић или Лазар Чолић Зола?

- Сви мисле да је Иван отац јер смо проводили време заједно, али мени то никада није падало на памет јер сам седела у ћошку и одвојена од њега. Пар пута је улазио у собу и видео да сам причала са Золом, то помирење се десило пред мој улазак у осму сезону, ми смо се договорили да се нађемо у Београду, били смо заједно десетак дана пред ријалити и тад се то све десило -рекла је Миљана.

- Изнајмили сте ресторан у Калуђерици? -питао је Милан.

- Тако је, ту смо били пар дана, звао ме је и недостајао ми је јако, тако да смо намерно правили дете. Он је мени рекао да жели то и да је време да овековечимо своју љубав. Ја сам увек волела истог момка и заиста је време за тако нешто - рекла је Миљана.