Извор:Фото: АТА имагес/Инстаграм принтскрин/isismo

"Полиција је физички насрнула на Сергеја, 9 сати немам инфо"

Извор: Нпортал

17.09.2024.

11:19

СЕРГЕЈ наводно чека ново суђење..

Глумац Сергеј Трифуновић је ноћас приведен на граничном прелазу Бајаково, преносе хрватски медији.

BloombergAdria.com

 

Тим поводом се огласила његова супруга Исидора Мијановић која тврди да је Сергеј физички малтретиран.

- Синоћ око поноћи мој супруг је приведен на граничном прелазу Бајаково, након престанка важења забране уласка на територију ЕУ, без икаквог образложења уз велике непријатности којима сам присуствовала укључујући физичко насртање службеника граничне полиције. Одвели су га у непознатом правцу. Већ дуже од 9 сати немам никакву информацију о томе где се налази или који је разлог привођења - написала је Исидора на Инстаграму.

Већ хапшен у Сплиту

Иначе, глумац Сергеј Трифуновић у септембру прошле године је ухапшен у Сплиту, након што су се грађани жалили на начин на који шета пса. Како су навели хрватски медији, Трифуновић је по доласку полиције наводно почео да вређа и омаловажава службенике, због чега је приведен у станицу. На крају је за само два дана платио чак неколико казни, а годину дана му је забрањен улазак у земље ЕУ.

Глумац Сергеј Трифуновић гостовао је у емисији "Завидавање" коју води хрватски водитељ Ладо Томичић и испричао своју страну приче, односно своје виђење догађаја у Сплиту, када је завршио у полицији јер је шетао пса без повоца.

- Пришао ми је момак, очигледно хомосексуалац ​​и рекао: Не можеш овде са псом, неко ће звати полицију.

- Неће да ме отера пе***** у розе купаћим гаћама, дуни му…“, рекао је Трифуновић, а преноси Јутарњи.хр.

Блиц