Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/milena_bogdan

МИЛЕНА СМРШАЛА 11 КИЛА: Користила тајни састојак

Извор: Нпортал

17.09.2024.

15:30

БОГДАН је добар дечак, као и сва деца не воли баш да учи, односно воли што он воли, каже државна секретарка у Министарству туризма и омладине Милена Поповић, која је у ТВ гостовању говорила о животној прекретници која њу и сина, као осмака, чека већ крајем ове школске године.

Реч је о завршетку основне школе и упису у средњу, а Милена каже да је његова жеља Војна гимназија односно да је тренутно тако, а шта ће бити догодине у јуну засад не зна јер деца често мењају мишљење које зависи од много чега па и друштва. 

- Најважније је да упише нешто што воли јер је то пут ка успеху, а важно је да чује и моје мишљење да сагледа све чињенице и околности. Нашли смо неку златну средину, да ја слушам шта он жели али и да он чује моје мишљење - каже Милена додајући да је наследио неке добре особине свог оца, покојног Оливера Ивановића, те је амбициозан и борбен, а на њу је веома емотиван и добро дете. Она је казала да је Богдан засад добро дете, те да је врло рано у свом животу увидео да је живот и добро и лоше. 

Гостујући у емисији "Желим да ти кажем" на ТВ Б92, Милена је ушетавши у студио показала и витку линију објаснивши да је смршала чак 11 килограма. Није крила и да то није дошло само од себе и да је покушавала али да није успевала да скине ни кило-два али се онда одлучила да укључи и одређено средство, додуше, не откривши о чему је тачно реч.

- Све што радите искрено права је ствар, а и ако нешто погрешите, на свему нешто и научите - каже Милена која, кад је реч о њеном ресору, вели да је Београд велика регионална дестинација, као и цела Србија, посебно бање и планине, а да је међу туристима огроман пораст оних из Кине који обавезно поред Београда посећују и унутрашњост Србије. 

Грађани, додаје, најчешће зову и питају за бање односно да ли ће поново бити ваучера.

BloombergAdria.com

 

На констатацију да људи воле да виде на мрежама њене фотографије, шта је обукла, како се нашминкала, она вели да је то заиста оптерећујуће и да је можда у неком тренутку интересантно, али да се некад пређе граница пристојности, а онда досади свима, као и њој, те да је оптерећујуће јер "немаш где да се склониш и немаш време за себе, свако може да те слика или коментарише, а буде коментара и оваквих и онаквих..."

- Из неких разлога сам ја интересантна - каже она. 

- Колико људи, толико ћуди, не можете да очекујете да вас сви воле, то је нормално, то тако функционише, додаје Милена која је одговорила и какав јој је гардеробер јер мора да води рачуна о одећи и због пословних састанака и функције иако воли да се облачи лежерније и урбаније.

BloombergAdria.com

 

-  Има ту свега... Стално сам на мети сам због тих својих, што би рекле жене, слободнијих комбинација... Страшно је погрешно посматрати жену на тај начин. То не значи да нека жена која носи деколте или кратку сукњу не вреди, а она обучена до грла вреди, то апсолутно нема везе ни са чим у животу али ми живимо нажалост у таквом окружењу. У мом гардероберу има свега и свачега... Што ми се свиди, ја то купим... Највише волим да одем с Богданом код Кинеза и да гледамо шта тамо има... Немам никаквих предрасуда... - каже она додајући да не пати од фирмираних ствари и да је наручила неколико пакета и са Темуа, и гардеробу за себе, Богдана, ствари за кућу... 

Каже и да су сузе ОК и да не постоји особа која не плаче али да су сузе за своја четири зида, а не за јавно кукање а онда изађете још јачи.

Каже и да не крије године, да је напунила 40, и да би да може младој Милени вероватно рекла само напред, те да не би ништа мењала код себе. Додаје и да у слободно време после посла највише воли да се дружи са пријатељима - код њих, код себе, у ресторану, једноставно да буде са људима који јој пријају.