Извор:Фото: Дарко Дозет

ИЗ ЈЕЗЕРА НА ПАЛИЋУ ИЗВУЧЕН АУТО: Полиција на терену

Извор: Нпортал

17.12.2021.

11:49

РАНО јутрос, из језера Палић извађен је аутомобил суботичких регистарских ознака, марке Рено 5, али нису пронађена тела жртве или више жртава. Возило су извукли припадници сектора за спашавање, који су у склопу МУП-а Србије, а место где је извучено возило је у близини Мушког штранда

Према тренутним сазнањима, сумња се да је возило из непознатих разлога завршило у палићком језеру, или да је возило гурнуто у воду, али да нико није управљао аутомобилом, нити да је било људи у њему. Незванично се тврди, да разлог потонућа није квар кочница на возилу, како се претпостављало у први мах.

Суботичка Полицијска управа је потврдила да је возило нађено код Мушког штранда, да је Рено 5 извађен из језера, а да у њему није нађено ниједно тело, нити има сазнања, за сада, да је неко био у возилу, пошто су у језеру и рониоци.

У току је даља истрага, којом ће се утврдити све околности ове несреће или незгоде. Фотографија с аутомобилом је објављена прво на друштвеној мрежи, да је аутомобил завршио на дну језера, а затим су на обалу стигли полиција, ватрогасци и хитна помоћ, а затим и рониоци.

У близини тог дела језера и раније је било склизнућа с земљаног дела пута, на неозначеним местима, а последњи пут се возач аутомобила с пута зауставио на самој обали, па је све прошло без жртава.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".