Извор:Фото: В. Данилов, Јутјуб принтскрин/KRESOJE PRODUKCIJA/SuncePortal

Последњи снимак са снимања "Село гори а баба се чешља"

Извор: Нпортал

18.09.2024.

08:33

СЕРИЈА глумца и редитеља Радоша Бајића, "Село гори а баба се чешља", била је једна од омиљених у Србији, али и региону која на један духовит начин приказује живот једног човека на селу.

Прва епизода приказана је 2007. године, а народ је заволео ликове које је Радош створио. Многи се радују репризама ове серије и омиљеним ликовима међу којима су се неки од публике чак пронашли. Неки од ликова су Ђода, Драгојло, син Драган, Радашин, Милашин, Радојка, мали Тома, Смиљана и Златана. Глумици не крију да су се они такође везали за ове улоге које су тумачили. 

Сада је на друштвеним мрежама испливао снимак са последњег снимања. Можемо видети како су глумци реаговали "иза кулиса" и колико је цео догађај био испуњен емоцијама. 

Ретко ко од глумачке поставе је могао да остане равнодушан у чувено Петловцу на задњу клапу. Глумци су једни другима упутили емотивне речи. 

-Страшно ми је тешко. И знам да никада више нећу радити овако један леп посао-  рекла је глумица Олга Одановић, која је тумачила лик Златане.

Глумица Љиљана Стјепановић није могла да обузда емоције: 

Милорад Мандић Манда се емотивним речима у свом стилу поздравио са глумцима: 

- Хвала свима што трпели и нервозе и што сте заједно са мном уживали четири године правећи ову серију. Да да Бог да се сретнемо поново, на овом или на неком другом послу, сасвим је свеједно, биће ми мило да вас видим - рекао је он.

Редитељ и глумац Радош Бајић захвалио се екипи на оваквој серији.

- Било је веома, веома лако радити са таквим дивним људима, са тако величанственим, даровитим и талентованим људима, чији се дар и таленат не може измерити. То је просто чаробно. Величанствено. Збиља завршамо серију, али ћемо се ми срести поново, то је сасвим сигурно. Ми нећемо престати да сарађујемо - поручио је тада Бајић.

- Поносна сам што сам била члан овакве екипе и што је Радош имао поверања да ми повери овакву чаробну улогу. Захвална сам - рекла је драга Радојка, чији је лик тумачила Љиљана Стјепановић.

(Блиц)