Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Pesmom Za Dusu TV GRAND/ Kiza Kriza

"ЧОВЕК ЈЕ УЗЕО СВУ КАПАРУ": Емир оптужио Ђованија за превару

Извор: Нпортал

18.09.2024.

13:45

ПОЗНАТИ певач Ђовани Бајрамовић је ухапшен јер су током рације код њега пронашли кокаин.

Пре неколико година, Ђованијеве колеге  Емир Хабибовић и Никола Ајдиновић, оптужили су певача да их је преварио: 

- Ово је једна информација за људе све који погађају весеља, који желе добру музику, да их ми забављамо, да им певамо. Ово је једна мала препорука за све колеге које путују по хиљаде километара само да би зарадили неки динар својој деци. Лично мени, а знам и за овог човека који седи поред мене, јесте да је неопходно да су свима потребне паре, али све своје достојанство које нико не може да платити - рекао је Емир на почетку и наставио:  https://youtu.be/aCXoo6lqsMM?si=-koKol82Ifw6eY1H

- Испаљени смо, човек је узео сву капару, узео је све живо и ради се о Ђованију Бајрамовићу. Веома ми је жао што помињем то име, и уопште ми је понижење да помињем то име. Али, морам да нагласим ко год ме буде звао преко Ђованија, ја сигурно нећу доћи, немојте да причате уопште са мном. 

- Морам да кажем да је један велики преварант, један наркоман, шта ради тај човек од свог живота стварно ми није јасно. Волео сам га, увек сам му чинио, и синоћ сам хтео да му учиним, али када је неко наркоман и када је неко преварант, када нема обзира према људима који су оставили децу за Божић да би зарадили за парче хлеба - рекли су у снимку који је објављен на Јутјубу.

BloombergAdria.com