Извор:Фото: Профимедиа

ДЕПРЕСИВНИ И АНКСИОЗНИ: Ово је најтужнији хороскопски знак

Извор: Нпортал

18.09.2024.

18:02

ПРЕПОЗНАВАЊЕ и прихватање својих емоција може бити кључно за овај знак хороскопа у превазилажењу својих тужних тренутака

Особе рођене у знаку Ваге, који покрива период од 23. септембра до 22. октобра, често се приказују као духовити, шармантни и друштвени појединци. Они теже стварању хармоније у својим односима и окружењу. Међутим, та тежња за перфекцијом и равнотежом може их довести до великог емотивног оптерећења.

Један од главних разлога због којих Вага може бити емотивно погођена је њихова склоност прекомерном размишљању и анализирању. Ваге често осећају потребу да размотре све могуће опције и сценарије пре него што донесу одлуке, што може довести до осећаја парализе и несигурности. Ова стална потреба за евалуацијом може изазвати стрес и анксиозност.

BloombergAdria.com

 

Ваге су познате по томе што теже одобравању и љубави од других. Њихова потреба за прихватањем и хармонијом може их учинити посебно осетљивим на одбацивање или несугласице. Ако осећају да нису цењени или да њихова потрага за равнотежом није препозната, могу се суочити с дубоким осећајем туге и разочарања.

БОНУС ВИДЕО: