Извор:Фото: АТА имагес

СА СИНОМ ДЕЛИО КАДАР У СЕРИЈИ: Ово је отац Виктора Савића

Извор: Нпортал

18.09.2024.

18:36

МАЛО ко зна да је његов отац познати глумац.

Отац Виктора Савића, Јован Лоле Савић музичар, певач, блузер и један од оснивача бенда "Зона Б", у свет глуме упловио је са 62 године.

Са Виктором се нашао у истом кадру, у популарној телевизијској серији "12 речи", а у овом остварењу тумачио је лик Викторовог оца.

BloombergAdria.com

 

- Пре тачно три године гостовао сам с неколико музичара у Јутарњем програму РТС-а поводом пројекта "Стари рок мајстори". Сећам се, била је субота, рано јутро, ми смо најављивали последњи од три концерта који је требало да се одржи у "Звездара театру". Након месец и по дана, долази Виктор код мене и каже ми како му је редитељ Балша Ђого показао мобилни телефон на којем је била моја слика. Ја у чуду - рекао је једном приликом, па додао:

- Не схватам о чему се ради, а син ми каже да Балша спрема неку крими-серију, за коју има сценарио у којем има два разрађена лика. Женски, који је наменио Јелени Ђокић, и мушки, који би желео да глумим - ја! Видео ме је када сам гостовао на РТС-у и одлучио да лик Богдана Станића Скоција повери натуршчику - рекао је раније године Савић у интервјуу за "Политику".

БОНУС ВИДЕО: