Извор:Фото: АТА имагес

ЧЕДА ЈЕ МОЈ НАЈВЕЋИ КОНКУРЕНТ: Ера шокирао - "рибе га желе!"

Извор: Нпортал

18.09.2024.

19:44

ПЕВАЧ је познат по томе што никада не штеди на шали.

Ера Ојданић гостовао је у једној емисији и том приликом отворио је душу о својој вези са 43 године млађом девојком. Иако медији често пишу о њиховој романси, Ера је открио зашто своју драгу још није представио јавности.

- Она не воли да буде у центру пажње. Кад види камере, бежи као луда! То је њен стил, а ја поштујем њену приватност - рекао је Ојданић, не скидајући осмех са лица.

BloombergAdria.com

 

- А да вам право кажем, није ни мени стало да је показујем около. Много је мангупа и завидних колега, тешко је то сачувати, па се мора мало пазити.

Али, као што је увек спреман да насмеје публику, Ера је споменуо и своју "конкуренцију" у борби за женско срце.

- Знате, мој највећи конкурент био је Бора Дрљача, покој му души. А сада? Нећете веровати, онај мали кепец Чеда Чворак! Очију ми мојих, то је чудо како га хоће рибе, брате Чедо. 

На питање да ли је забринут да му Чеда преотме девојку, Ера је уз смех одговорио:

- О свему ја размишљам. Боље на време размишљати него се касније кајати. Чеда врло често окрене мој број каже "где си брате, шта радиш". Сада се уселио у неку зграду и хоћу да га посетим јер ме је звао. Купићу му нешто од суђа за усељење. Али сам ћу отићи, јер са њом ни случајно. Он би дошао до ње и рекао снајка дођи да видиш ову собу, ти седи Еро попиј кафу. То не долази у обзир.  

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: