Извор:Фото: Н. Скендерија

"Бринем се да моји греси не науде мојој деци"

Извор: Нпортал

19.09.2024.

07:56

НИКОЛА Пејаковић присетио свог детињства, мрачне прошлости и споменуо пороке.

Коља је једном приликом истакао да сматра да није довољно добар родитељ, те да се плаши за њих због грехова из младости.

- Заказао сам као родитељ. Једино сам успео да им кажем: "Идите у цркву и молите се Богу." Нисам задовољан својим учинком. Деца моја су боља него што сам ја заслужио. Боља су него ја. Расту и Бог се брине о њима. Био бих најсрећнији да је Бог моје молитве прихватио. Бринем се да моји греси не науде мојој деци. Верујем да то Бог неће допустити - рекао је он.

Он се присетио свог детињства, мрачне прошлости и споменуо пороке.

BloombergAdria.com

- Захвалан сам Богу и својој мајци што сам успео својих порока да се решим. Имам циљ у животу да мирно живим. Само да ми деца буду добро. Последњих десетак дана је свим родитељима то циљ. Најважније је да они буду добро, а како ће бити нама, то није важно - рекао је Пејаковић.

Никола је изненадио све када је открио да је његов отац био забринут што се окренуо цркви.

BloombergAdria.com

- Дошао сам био на 5 грама хероина, у неким фазама је то заиста било озбиљно. Мој отац се више забринуо за моје здравље кад сам ја почео да одлазим у цркву него кад сам био на хероину“, казао је Никола Пејаковић, па додао:

BloombergAdria.com

- Он је мојој мајци рекао: ‘Шта се ово дешава, био је баш леп наркоман и нормалан младић'“, рекао је он на трибини „О борби са помислима“, истичући да отац није био свестан озбиљности ситуације.

(Блиц)