Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм petarbencina

Желео да буде пилот, а постао глумац - ко је дечак с слике?

Извор: Нпортал

19.09.2024.

09:48

ОН ДАНАС ужива у љубави с колегиницом, а заједно имају троје деце..

Како су познати изгледали као деца одувек је занимало њихове обожаваоце. Дечак са фотографије данас је један од најпознатијих глумаца на овим просторима, а својевремено је открио да је као дете маштао да постане пилот, као и да је тренирао фудбал.

BloombergAdria.com

 

Ипак, превладала је љубав према уметности, тачније глуми, у којој је достигао велики успех.

- Као дете маштао сам о томе да постанем пилот. Играо сам фудбал, био сам голман у ФК "Земун". Ја сам паралелно ишао у Радио Београд код Мике Алексића. Све друго је отпадало, само то је остало до краја. Када је дошло време за то, пробао сам на Факултету драмских уметности и касније је све ишло својим током - испричао је глумац једном приликом.

Дечак са фотографије потиче из велике породице. Има брата Игора, који је такође глумац, као и сестре Ану и Наду које су близнакиње. Складна породица из које је потекао утицала је да и он сам касније створи управо такву.

Он је израстао је у атрактивног мушкарца за којим уздишу припаднице лепшег пола, али он је пре неколико година срце поклонио једној.

BloombergAdria.com

 

Судбоносно „да“ изговорио је колегиници Тамари Драгичевић, са којом је добио троје деце: ћерку Сташу и синове Лазара и Бориса, који је пре неколико месеци дошао на свет.

Сада је већ извесно да је дечак са фотографије нико други до Петар Бенчина.

Еспресо