Извор:Фото: АТА имагес/ Принтскрин/Novo jutro

СВЕ ЗБОГ РОЛЕКСА: Јована Јеремић тужила познату певачицу

Извор: Нпортал

19.09.2024.

16:34

ВОДИТЕЉКА поднела две тужбе против певачице.

Водитељка Јована Јеремић свакодневно привлачи пажњу гледалаца јутарњег програма, а често зна да изазове и праву буру на друштвеним мрежама. Она се недавно похвалила да је од најбоље пријатељице добила на поклон сат марке "Ролекс", али Весна Ривас тврди да је реч о фејк комаду.

- Џована, Џеј Џеј, мали монкеy (енгл. мајмун)... Ја толики презир према једној особи нисам видела, а 30 година сам на јавној сцени. Читам коментаре испод њених смешних клипова и бисера. Она се у неким моментима труди да карикира и да одглуми, али су ти коментари постали антиреклама - истакла је Весна прво.

BloombergAdria.com

 

- Сада то искаче из онога да је свака реклама добра реклама. Она то више не може да контролише. Могла је док није улетела у его-балон. Неки људи изгубе осећај за стварност, не ходају земљом, не радују се ситницама. Она прича како јој је другарица поклонила ролекс, а реч је заправо о ролексу од 50 до 80 долара - тврди Ривасова за  "Hype".

BloombergAdria.com

 

Јована Јеремић је тада одлучила да тужи певачицу. Она се огласила и открила да је поднела још две тужбе против Весне Ривас.

- Весни Ривас желим сву срећу и да нађе свој мир. Нећу се јавно оглашавати поводом њеног имена и презимена, а данас је добила две тужбе, поред претходне две, на суду ће доказати своје тврдње ако сматра да је у праву, рекла је тада за "Блиц" Јована Јеремић.

БОНУС ВИДЕО: