Извор:Фото: ТикТок принтскрин/ladigaygay

ШОК ЖИВОТА: На видеу тиктокерке угледала оца у прељуби

Извор: Нпортал

19.09.2024.

17:23

КАДА је холандска ТикТокерка Бела Бергхоф у уторак објавила видео пара у страственом загрљају, сигурно јој није било ни на крај памети да ће нехотице узроковати распад једне породице, односно известан крај једног брака који је трајао 40 година.

Бергхоф се у коментарима испод видеа јавила нека девојка из Ротердама, која је на снимку препознала властитог оца у прељуби!

- Хеј, опрости, али имам једно бизарно питање. Оне људе које си снимила како се љубе у позадини, тај мушкарац стварно јако личи на мог оца. Можеш ли ми рећи где је и када то снимљено? - упитала је затечена девојка Белу, а након тога је, чини се, уследила потврда да је угледала оца како јој вара мајку.

- Знам да не би требало, али се осећам тако кривом - написала је тиктокерка у коментарима те у среду објавила нови видео који је потписала реченицом "на путу сам да уништим следећи 40-годишњи брак".

Испод тог снимка напоменула је да више неће одговарати на питања радозналих и остала истрајна у тврдњи да прича о прељуби није била осмишљена ради повећања броја прегледа.