Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro

ОТКУПИО КАЗНУ? Моамер осуђен за блудничење, избегао затвор

Извор: Нпортал

19.09.2024.

19:17

ЈАВНОСТ на Балкану изненадиле су информације о томе да је познати босанскохерцеговачки глумац Моамер Касумовић осуђен за блудне радње над малолетником.

Према писању медија, Касумовић је осуђен 2021. године, а портал Рапорт.ба објавио је детаље случаја.

Ова информација у јавност је доспела после представе Београдског народног позоришта "Тихо, тише", која је изведена у склопу 6. Сарајево Феста 16. септембра, у Народном позоришту Сарајево, када је уприличен разговор о представи која говори о вршњачком насиљу. Да ли је тема насиља или нешто друго иницирало младића из публике да устане и оним што је изјавио скрене пажњу и надасве згранутост присутних, тешко је рећи.

Како су за Рапорт потврдили присутни, млади човек је устао и казао: "Молим вас, желим нешто да кажем!". Из реченица се дало закључити да је био жртва педофилије када је имао 14 година, а да је починилац познати глумац. Из публике су га питали о коме се тачно ради, на шта је младић одговорио - Моамеру Касумовићу (43).

BloombergAdria.com

 

Касумовић је познати глумац који је глумио у бројним представама и ТВ серијама, а широј регионалној публици познат је по својој улози Дамира Фазлиновића у хит серији "Луд, збуњен, нормалан".

Младић је у потресној исповести у Народном позоришту рекао да је цео случај имао и судски епилог и да за то постоји судска пресуда.

Из Тужилаштва Кантона Сарајево потврдили су да је глумац Моамер Касумовић осуђен због кривичног дела блудње радње.

- На основу евиденција Тужилаштва КС обавештавамо Вас да се против наведене особе водио поступак због кривичног дела блудне радње који је правоснажно окончан пред Општинским судом у Сарајеву. Оглашен је кривим и осуђен на казну затвора у трајању од једне године - речено је из Тужилаштва Кантона Сарајево.

Према незваничним сазнањима Рапорта, Касумовић је добио казну затвора од годину коју је наводно откупио.

Према информацијама Рапорта, дело се десило 2021.

(Рапорт.ба)