Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/milenacvijanovic

ЋЕРКИ ЗА ШКОЛОВАЊЕ - 50 ДОЛАРА: Цвијановић остао без динара

Извор: Нпортал

20.09.2024.

08:07

ЋЕРКА глумца Зорана Цвијановића, Милена је глумица и певачица и живи и ради у Лос Анђелесу. Она је данас веома успешна, а њен пут ка успеху није био нимало лак.

Наиме, глумац Зоран Цвијановић 2015. године запао је у финансијске проблеме. Након сукоба с добрим пријатељем, сав новац који је имао уложио је у заједничку фирму за рециклажу, али је уместо да вишеструко заради, остао без ичега, те није имао за Миленино школовање у Америци, а она је тада одлучила да сама сакупи себи новац.

BloombergAdria.com

Милена је скупљала новац за школовање како би остварила свој сан, па је и сам глумац Зоран Цвијановић уплатио прилог од симболичних 50 долара.

Занимљиво је да се међу првих десеторо људи који су Милени донирали симболичну количину новца за школарину нашла половина ватерполо репрезентације Србије, и то Филип Филиповић, Душко Пијетловић, Стефан Митровић, Живко Гоцић и Милан Алексић.

Успела је да упише чувени Беркли универзитет, а како је сама навела у есеју на сајту, родитељи су успели да прикупе још један део новца потребан за путне трошкове, смештај и исхрану, здравствено осигурање, књиге и веома скупу годишњу школарину од чак 40.000 долара.

BloombergAdria.com

Подсетимо, ћерка глумца Зорана Цвијановића, Милена, породила се недавно и на свет донела девојчицу.

Она већ годинама живи у Лос Анђелесу, где се и породила. Милена је, иначе, завршила престижни "Беркли", а потом се, 2019. године, удала за Патрика Краулија, згодног фитнес инструктора.

Иако званично није познато како се девојчица зове, једна од Милениних пријатељица на Инстаграму је током "бабy схоwер" журке написала: “Тако сам срећна због тебе и Лане”. Могуће је да је добила име по баки, Милениној мајци Лани.

Њен супруг Патрик је пратиоцима на Инстаграму открио како је свакодневне тренинге ускладио са бригом о беби.

– Док је моја прелепа жена вежбала, ја сам се шетао по теретани са ћеркицом која је спавала у колицима. Користио сам сваку прилику да урадим понеку вежбу – написао је уз снимак и објаснио процес тренинга.

(Blic)