Извор:Фото: В. Данилов/Инстаграм принтскрин/anica_milenkovic_official

"БИО ЈЕ ДОБАР ДАСА": Аница открила да ли је била са Бајом

Извор: Нпортал

20.09.2024.

08:24

ТОКОМ деведесетих година, међу најлепшим певачима били су свакако Недељко Бајић Баја и Аница Миленковић. За њих се чак говорило да су били у вези.

Певачица Аница Миленковић је 16 година била ван медија, а сада је за "Курир" говорила о каријери, деци и породици. 

Први албум је објавила са 13 година и задобила срца публике широм региона, а оставила је велики музички траг. Низала је хитове и направила велики број концерата, наступа и турнеја.

Аницу су многи доводили у везу са певачем Недељком Бајићем Бајом, колегом са којим је снимила песму "Свадба ће да буде". Били су пријатељи и никада нису били у емотивном односу, Аница је за "Курир" открила детаље сарадње и пријатељства.

- Људи као да не желе да чују ништа о томе, чак ни моја сестра од тетке, чак је њена свекрва рекла: "Ако Аница доведе Бају, ја ћу ти купити ауто". Новица Урошевић је дошао на идеју да снимимо дует јер смо обоје били његови пулени. Када смо се појавили у "Заму" Саша Поповић и Зоран Пејић Пеја су тада водили програм и они су направили причу из шале јер се песма звала "Свадбе ће да буде". Истина је да је Баја имао свој живот, ја осмогодишњу везу, али баш смо били добри. Ми смо се чак шалили по турнејама, сви су желели да нас виде заједно - говорила је Аница и открила:

- Били смо добри другари, а он је тада био много добар даса. Били смо леп пар, али заиста нисмо били заједно. Можда би неко то данас искористио као добар маркетинг, али ми нисмо јер нам то није било потребно. Имали смо име, није нам било потребно. Наше генерације су другачије размишљале. О нашим заједничким турнејама прича се и дан данас иако су многе колеге ишле. Кад нас двоје изађемо, то је нека еуфорија... Све ми је то слатко, али истина је да никада нисмо били заједно.

#Аница Миленковић #Недељко Бајић Баја #Аница Миленковић и Недељко Бајић Баја #пријатељство Аница Миленковић и Недељко Бајић Баја #ВИП