Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

"ОБЕЗБЕДИО КРОВ НАД ГЛАВОМ": Војаж купио пентхаус

Извор: Нпортал

20.09.2024.

10:23

МЛАДИ репер, Михајло Веруовић Војаж је постигао велике успехе у каријери. Истакао је да му је куповина пентхауса један од њих. Купио га је са само двадесет и три године.

Михајло сматра да је улагање у некретнине једно од најмудријих потеза, али није му то коначан циљ: 

- Много ми значи што сам себи обезбедио кров над главом, што сам улагао у некретнине и успео да купим велики пентхаус. Година 2023. је за мене била сигурно најуспешнија и мислим да без лажне скромности то могу да кажем. Мислим да је паметно улагати новац у том смеру, то се увек исплати. Планирам да узмем и један хотел, наравно ако се све коцкице поклопе то ће бити тако и већ имам неке планове како да то најбоље преточим у дело - рекао је репер пре неколико месеци.

Млади певач је осим о пословном животу, говорио и о приватним детаљима. 

Он је у срећној вези, случајно је откривено, па је тако веза постала јавна. Међутим, пар се труди да сачува своју приватност, а један од разлога је навео: 

- Моја девојка је нормална, не занима је популарност, нити разговарамо о томе. Недавно смо били заједно на путовању и планирамо само да уживамо. Наша веза је постала јавна, иако то нисам желео. Када се туђе енергије умешају, може да дође до многих компликација. Због тога свој приватни живот желим да држим само за себе - рекао је он и додао да је кључ успешне везе међусобно слушање и посвећеност.

- Многи нам се мешају, али се трудимо да каналишемо ту енергију на прави начин. Много ствари сам жртвовао, није било лако да се на почетку кријемо, али се исплатило. Неко сам ко се максимално посвети партнерки и мислим да је то врло важно. Људи данас немају времена једни за друге и зато тврди да везе и бракови пуцају. Важно је да се слушамо и тако ће све да дође на своје место - закључио је он, преноси Република.

#Михајло Веруовић Војаж #ВИП #куповина пентхауса Михајло Веруовић Војаж #репер Војаж #пентхаус Војаж