Извор:Фото: АТА имагес/Јутјуб принтскрин/Zadruga official

"КАФА 50, ХЛЕБ 30": Иван наплаћивао Миљани храну

Извор: Нпортал

20.09.2024.

10:51

МИЉАНА Кулић, дугогодишња учесница ријалитија је у другом стању са Лазаром Чолићем Золом. Открила је да жели да задржо дете пошто је већ три абортуса урадила.

Задругарка је коментарисала однос Ивана Маринковића са којим има сина и његове бивше супруге Јелене Илић:

- Он гледа сваки њен корак и прати је, љуби се из ината. Он мора да схвати да он жену више не занима. Не кажем да је она боља, коментарисаћемо још месец дана ову скаламерију од брака. Сам је рекао да га она не занима, а он прича о њој, гледа и љуби се из ината. Иста г*вна, само друго паковање. Изговара јој свашта за децу, сам се себи ус*ао у уста. Све је договорена прича, помириће се, али и видим да Јелену он не занима. Он њој није био довољан, оставила га је, а он тражи реакције, а онда је жртва - рекла је Миљана.

Миљана је Милени Качавени открила како су протицали дани са Иваном пре уласка у "Елиту 8": 

- Ја сам га спојила са Жељком, било ми је жао. Мислим да је дошао да се не би причало да је лош отац. Он је плакао испред Пинка, писао је кад сам била код њега: "Кафа 50 динара, хлеб 30 динара". Он је причао о Јелени, Ђедовићу, Анђелу, а за дете није питао. Пар дана сам била код њега, моја мајка је рекла да је јео по ресторанима кад је био у Нишу. Је л' требала у хотел да га пошаље? Они ће на крају да се помире, ова г*вна и треба да буду заједно - говорила је Миљана.

BloombergAdria.com

 

Миљанину исповест можете погледати на видеу испод текста:  https://youtu.be/ZDNr_VBEBOw?si=sjgPMyXJDqibOwNU