Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/KSHB 41, Инстаграм принтскрин/haydenhopkins

"Није знала да сам милијардер - привукао ју је МОЈ ОСМЕХ"

Извор: Нпортал

20.09.2024.

14:40

АМЕРИЧКИ милијардер Марк Дејвис (69) изазвао је лавину коментара након што је наводно изјавио да се 26-годишња Хајден Хопкинс заљубила у његов прелепи осмех.

Марк Дејвис, времешни бизнисмен и власник неколико спортских клубова, од којих му је Лас Вегас рајдерс омиљена играчка, миљеник је жена и на измаку седме деценије живота.

У последње време доводе га у везу са 43 године млађом Хајден Хопкинс. Дејвис је наводно изјавио да није знала да је милијардер... већ да ју је привукао његов прелепи осмех.

Интересовање за младом инфлуенсерком драстично је скочило након што се прочуло да је трудна.

Хајден је први пут примећена у Дејвисовој луксузној ложи током утакмице Рајдерса 2022. године. Под претпоставком да су пар, заносна инстаграмерка нашла се под лупом медија, међутим, она је у то време тврдила да јој је Марк само комшија и пријатељ.

Према најновијим информацијама, Хопкинс је заиста трудна, ушла је у девети месец и само што се није породила, а Дејвис може да одахне – отац бебе је један бејзбол играч.

Драма је почела када је неколико НФЛ налога на друштвеним мрежама проширило, испоставило се касније лажну информацију да Хајден чека бебу са времешним милијардером.

У запањућем преокрету откривено је да прави отац детета није власник Рајдерса, већ звезда МЛБ-а Џои Гало.

Насупрот неутемељеним гласинама, Хопкинс и Дејвис су имали само срдачне интеракције, а њено присуство у просторијама клуба било је последица професионалног ангажмана у плесном одреду Рајдерса.

Хајден се не осврће на дезинформације са Инстаграма.

- Џои и ја смо узбуђени што нам на јесен стиже беба.

Иако није навела пуно име оца бебе, Хопкинс је бурно реаговала на довођење Дејвиса у тај контекст.

- Приче да је Марк Дејвис отац мог детета су потпуно нетачне. Усликана сам како 2022. седим поред њега и од тада трпим лажне гласине о нашој вези. У ложи сам била само гост са пријатељима - резигнирано је поручила и додала:

- Континуиране медијске приче негативно утичу на оно што би требало да буду моји најсрећнији дани.

Ова прича могла би да послужи као опомена о опасностима ширења непроверених информација, јер је бацила сенку на радост будућих родитеља.

(Блиц жена)

#Марк Дејвис #Хајден Хопкинс #САД вести #Америка вести #милијардер