Извор:Фото: АТА имагес/Р. З.

Чола "мазнуо" Мерлинов хит - на удару лоших коментара

Извор: Нпортал

20.09.2024.

16:47

ОВО ЈЕ сигурно један од највећих Чолиних хитова..

Певач Дино Мерлин отпевао је много песама које су постале ванвременски хитови, али је и много нумера написао за своје колеге.

BloombergAdria.com

 

Само једна од њих је песма Здравка Чолића под називом „Као моја мати“ коју је снимио пре осамнаест година.

Међутим, мало ко зна да је Дино Мерлин ову нумеру првенствено наменио себи, али је она ипак завршила у рукама његовог колеге.

Ова песма је данас неизоставна на репертоару многих певача, али и једна од често певаних песама у музичким такмичењима.

Чола је иначе пре две године био на мети лоших коментара управо због ове песме.

Жене су се на Твитеру запитале због чега је певач, који углавном у својим песмама обожава припаднице лепше пола, отпева ове речи:

- Никад ми неће бити јасно што је Чоли требала пјесма "Ти никад нећеш бити као моја мати" - написала је једна корисница Твитера и покренула расправу.

- Од оне чувене "Све су оне курве, осим моје мајке", направили поезију. Отприлике то је анализа песме а производ је упакован за балканско тржиште које обилује маминим синовима којима су жене сломила срца и који ће у кафани уз ово да ломе флаше о своје чело. Просто, песма је крш. - написао је један корисник

- Чолићева најзначајнија група обожавалаца су жене средњих и старијих година. За сваку мајку која има сина, ова песма оснажује емоцију супериорности и значаја њихове жртве у поређењу са млађим генерацијама.