Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм dragana_katic / Ата

"Синови су мог бишег тужили, а ја сам помогла да се сахрани"

Извор: Нпортал

20.09.2024.

17:04

ОСИМ ШТО већ скоро три деценије важи за једну од најлепших и највољенијих ТВ лица, водитељка Драгана Катић не крије да су њен највећи животни успех синови Бобан и Бојан.

Водитељку Драгану Катић бивши муж оставио је док је била у другом стању, а близанце Бојана и Бобана сама је одгајила.

BloombergAdria.com

 

Драгана Катић признала је да је упркос томе што ју је напустио пре рођења деце, прошла кроз тежак период када је њен бивши супруг 2019. године умро.

За Драганине синове Бобана и Бојана то је био велики стрес, упркос чињеници да нису одрасли с њим и да су подржали мајку да подигне тужбу како би потражила све алиментације које никада нису добили.

- Отац моје деце је ујутру умро, а ја сам тада морала да идем да завршим све са његовом бившом супругом, са својом децом, њиховом сестром и после тога да снимам "Никад није касно". То је мој посао, вас гледају милиони, од вас се очекује максимум. Ако не можете да дате максимум, онда је боље да се повучете и не радите - изјавила је Драгана тада.

Тужила га за алиментације

Драгана је против бившег супруга покренула поступак због неизмирених алиментација.

- Ниједног тренутка није био битан мој и његов однос, него само неиспуњење његових обавеза према деци. Али то смо сада заборавили и нећемо се враћати на нешто што је било и причати о некоме ко није присутан, ни физички ни ментално на овом свету. То је затворена тема. Док је био присутан, ја сам говорила како је било, а онда је и он могао да одговори и каже да ли сам у праву или не. Био је судски процес. Он сада није ту и не може да одговори на било шта што бих ја рекла - реклаје својевремено водитељка за Сторy.

Курир.рс/Блиц