Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ Звезде Гранда/АТА имагес

НИЈЕ ХТЕЛА ДА ПОНОВИМО ТУРНЕЈУ ЗГ Певач открио детаље о Тањи

Извор: Нпортал

20.09.2024.

17:11

ВИШЕ није у контакту са Тањом Савић

Некадашњи учесник „Звезде Гранда“, певач Немања Николић, истиче да су колеге са којима је градио каријеру и низао успехе оставиле неизбрисив траг у његовом животу.

BloombergAdria.com

 

- Нећу бити на Тањином концерту. Од срца јој желим пет пуних Арена. Волим је, поштујем је, почели смо заједно и она је у једном периоду мог живота, као и цела екипа оставила неизбрисив траг. То не може да се заборави. Јели смо исти хлеб, живели заједно. Време је учинило своје, откако су нас раставили, свако је отишао на своју страну. Нормално је да се више не дружимо као некад – прича Немања и додаје:

BloombergAdria.com

 

- Стеван је мој кум, крстио је моју дечицу, са Дарком се дружим, са Банетом се виђам, са Славицом се чујем, а она се некако одвојила од свих нас. Да ли је то урадила сама или јој је неко рекао, не знам стварно. Чак смо и хтели да направимо турнеју поводом двадесетогодишњице, сви смо били за, она није хтела, није желела. Можда је она хтела, али њен менаџеринг није дозвољавао, не знам, нећу да улазим у то. Најискреније од срца јој желим све најбоље у животу, породици, дечици и да напуни 15 Арена - истиче Николић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: